Mainos
NetherRealm Studiosin tuottaja näyttää ”vuotaneen” Mortal Kombat 12:n olemassaolon, mutta se on saattanut olla jopa tahallista.

Jonathan Andersen on taistelupelistudion vanhempi tuotantopäällikkö. Torstaina hän twiittasi kuvan työpöydästään. Kuvassa nähdään tulosteita Mortal Kombatista, Mortal Kombat II:sta ja Injustice 2:sta makaamassa Andersenin pöydällä. Valokuvan kulmassa on kuitenkin hänen näyttönsä, jossa näkyy tiedosto, jonka nimi on osittain MK12_Mast…

Mainos

Andersenin kerrottiin poistavan kuvan noin 10 minuutin kuluttua, ilmeisesti siksi, että se oli paljastanut, että NetherRealm työskenteli odottamattoman Mortal Kombat 12:n parissa.

Kuitenkin uskotaan, että kuva on saattanut olla tahallinen tiiseri, joka on naamioitu näyttämään onnettomuudelta. Tämä on varsin tavallista mm. Call of Duty -pelien paljastusten suhteen joka kevät.

Näyttö näyttää myös osan sähköpostiviestistä, jossa viitataan videoon, jota ei pitäisi jakaa ja jossa sanotaan, että ”fanimme etsivät innokkaasti internetistä jälkiä” Mortal Kombat -tiedoista ja lisäävät: ”Ole erityisen varovainen tämän materiaalin kanssa.”

Toimittaja Jeff Grubb väitti viime elokuussa, että NetherRealm työskentelee parhaillaan Mortal Kombat 12:n parissa.

NetherRealmin tulevaisuus emoyhtiö WB Gamesin kanssa on näyttänyt epävarmalta kuluneen vuoden aikana, ja koko omistajan AT&T:n kerrotaan harkitsevan osien myyntiä peliliiketoiminnastaan.

AT&T:n kerrotaan laittaneen peliosastonsa myyntiin vuonna 2020, mikä herätti kiinnostusta esimerkiksi Electronic Artsin, Take-Twon, Microsoftin ja Activision Blizzardin kaltaisista tahoista.

Mainos
Edellinen artikkeliSteamin kiinalaisen uudenvuoden ale alkoi – tuhansia pelejä alennuksessa
Seuraava artikkeliKartKraft tuli valmiiksi ja tarjoaa autenttisen mikroautosimulaatiokokemuksen PC:llä