Mainos
Mortal Kombat 1:n Nintendo Switch -versio on saanut voimakasta kritiikkiä joiltakin faneilta ja arvostelijoilta ennen tiistaina tapahtuvaa julkaisua.

Peli tulee yleiseen myyntiin vasta 19. syyskuuta, mutta Mortal Kombat 1:n Premium Editionin tai Kollector’s Editionin ennakkotilanneille pelaajille on tällä hetkellä tarjolla varhainen pääsy.

NetherRealm Studios kehitti pelin PS5- ja Xbox Series X/S -versiot, mutta PC- ja Nintendo Switch -versioista ovat vastanneet QLOC ja Shiver Entertainment / Saber Interactive.

Mainos

Useat pelaajat ovat viime päivinä ottaneet sosiaalisen median alustoilla ja nettifoorumeilla esiin Mortal Kombat 1:n nykysukupolven ja Switch-version graafiset erot.

Vaikka Switch-version ei koskaan odotettu pärjäävän visuaalisesti muille konsoleille, sen grafiikan heikkeneminen yhdistettynä merkittäviin suorituskykyongelmiin on saanut jotkut kommentoijat kyseenalaistamaan, miksi Nintendo-pelaajia pyydetään maksamaan 70 dollaria – saman verran kuin peli maksaa muilla konsoleilla – selvästi huonommasta tuotteesta.

Toisin kuin Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa Switch-versio on 5 puntaa halvempi kuin peli maksaa Xbox- ja PlayStation-konsoleilla.

Kriitikot ovat ottaneet pelin nykyisen sukupolven versiot hyvin vastaan, ja ne ovat saaneet arvostelusivusto Metacriticissä 88 (Xbox Series X/S) ja 86 (PS5) pistettä. Switch-arvosteluja on toistaiseksi julkaistu vain vähän, ja ne, jotka on julkaistu, ovat suhteellisen epäsuotuisia.

”Pelissä on ruudunpäivitysnopeusongelmia, suuria resoluution notkahduksia, suorituskyvyn putoamiseen liittyviä syöttö- ja ajoitusongelmia, puuttuvaa sisältöä, pelin rikkovia bugeja Invasion-moodissa, pitkiä latausaikoja ja reagoimattomia valikoita”, todetaan Nintendo Lifen arvostelussa, joka antaa pelille 2/5 tähteä.

”Jos olet valtava Mortal Kombat -fani, jonka ainoa vaihtoehto on Switch, voit ehkä katsoa tämän kaiken sormien läpi. Jos sinulla on kuitenkin jokin muu vaihtoehto, suosittelemme, että pysyt toistaiseksi kaukana tästä”.

Kaiken kukkuraksi Switch-versiosta puuttuu tällä hetkellä kokonaan uusi Invasions-tila.

Ohessa oma esittelymme pelistä PS5-versiona:

 

Mainos