Mortal Kombat aloittaa kaiken alusta maanläheisesti, mutta yhtä verisesti kuin ennenkin

Mortal Kombat -universumi on syntynyt uudelleen, uusi tarina ja ikoniset sankarit ja konnat uudelleen kuvattuna, sellaisina kuin niitä ei ole koskaan ennen nähty...

Mainos
Warner Bros. Games julkisti Mortal Kombat 1 -pelin, joka on uusi osa ylistetyssä Mortal Kombat -videopelisarjassa. 

Mortal Kombat -peliseajan pelejä on myyty yli 80 miljoonaa kappaletta sen jälkeen, kun se debytoi yli 30 vuotta sitten.

NetherRealm Studiosin kehittämässä tulevassa pelissä nähdään uudestisyntynyt Mortal Kombat -universumi, jonka on luonut tulijumala Liu Kang, ja jossa on ikonisten hahmojen uudelleenluodut versiot aiemmin näkemättöminä versioina.

Mainos

Tarinatila palaa elokuvallisella kerronnalla, joka tarjoaa jälleen odottamattomia käänteitä klassisiin kilpailuihin ja alkuperäisiä taustatarinoita legendaarisille taistelijoille, kuten Liu Kangille, Skorpionille, Sub-Zerolle, Raidenille, Kung Laolle, Kitanalle, Mileenalle, Shang Tsungille, Johnny Cagelle ja monille muille.

Mortal Kombat 1 esittelee myös Kameo Fightersin, ainutlaatuisen kumppanihahmojen joukon, joka voi avustaa otteluiden aikana, mikä luo pelaajille uusia pelimahdollisuuksia.

– Mortal Kombat 1:n myötä tuomme uudistetun universumin legendaariseen pelisarjaan. NetherRealm Studiosin lahjakas tiimi jatkaa sarjan eteenpäin viemistä rohkeilla tavoilla, jotka ovat jatkuvasti laajentaneet maailmanlaajuista yleisöä, ja uskomme, että Mortal Kombat 1 tulee jatkossakin houkuttelemaan uusia pelaajia sekä innostamaan perusfaneja, lupailee David Haddad, Warner Bros. Gamesin johtaja.

Mortal Kombat 1 julkaistaan 19. syyskuuta 2023 PlayStation 5:lle (PS5), Xbox Series X|S:lle, Nintendo Switch:lle ja PC:lle.

Mainos