Mainos
Ohjaaja Simon McQuoid pyytää faneja olemaan huoletta, sillä Mortal Kombat -elokuvassa väkivaltaa ei ole sensuroitu.

Ohjaaja kertoi SFX Magazinelle, että leffa ottaa amerikkalaisen R-ikärajan (K-16) tosissaan. Ikäluokituksen rajoja niistetään ääriään myöten.

– Halusimme viedä väkivallan, veren roiskuttelun ja Fatalityt äärimmilleen, mutta ne eivät ole leffan pääasia. Pääosissa on tarina. Halusimme kuitenkin tehdä kaiken kunnolla, McQuoid hehkutti.

Mainos

Warner Bros. julkaisi elokuvasta myös uuden trailerin, jossa Scorpion ja Sub-Zero ottavat mittaa toisistaan:

Elokuvan suomenkielinen synopsis näyttää tältä:

Elokuvassa “Mortal Kombat” vapaaottelija Cole Young, joka on tottunut ottamaan turpiin rahasta, ei tiedä koko totuutta taustastaan—eikä sitä, miksi Outworldin keisari Shang Tsung on lähettänyt parhaan soturinsa Sub-Zeron, ylimaallisen Cryomancerin, jahtaamaan Colea. Perheensä turvallisuuden puolesta pelkäävä Cole lähtee etsimään Sonya Bladea, joka palvelee Jaxin alaisuudessa—erikoisjoukkojen majurin, jolla on sama outo lohikäärmemerkki kuin minkä Cole on saanut syntymässään. Pian Cole huomaa päätyneensä Earthrealmin suojelijan ja jumalten vanhimpiin kuuluvan Raidenin temppeliin, joka tarjoaa turvapaikan kyseistä merkkiä kantaville. Siellä häntä valmentavat kokeneet soturit Liu Kang, Kung Lao sekä itsenäinen palkkasoturi Kano hänen valmistautuessaan kamppailemaan Maan mahtavimpien mestarien rinnalla Outworldia vastaan taistelussa, jossa pelissä on universumin herruus. Mutta riittääkö tämä vapauttamaan ajoissa Colen arcanan—hänen sielustaan kumpuavan suuren voiman—ja sekä pelastamaan hänen perheensä että pysäyttämään Outworldin aikeet?

Elokuvan ensi-ilta-ajankohta on vielä auki.

Mainos
Edellinen artikkeliMiamin kuumuus lisääntyy Call of Duty: Black Ops Cold Warissa – tällainen on Miami Strike -kartta
Seuraava artikkeliSeuraava Hämähäkimies-elokuva kantaa nimeä Spider-Man: No Way Home ja tältä näyttää sen kulisseissa