Mainos
Mortal Kombat 11 -peli on ollut loistavien arvosanojensa sijaan enemmän tapetilla sen mikromaksuista, joihin Krypta ja Tower of Time -haasteet johdattavat.

Pelaaja voi ensi kertaa muokata MK-taistelijoita vaatteiden ja kykyjen osalta. Pelkästään vaatekertoja on 90 kpl jokaisella hahmolla, kyky- ja lopetusliikkeet vielä tähän päälle laskettuna. 60 vaatekertaa voi ostaa oikealla rahalla, samoin kuin kertakäyttöhyödykkeitä, joilla voi päihittää todella vaikeita Ajan tornin vastustajia. Ajan tornien avulla avataan pelissä vaatteita ja kykyjä.

Nyt Mortal Kombat -kehittäjät ovat kertoneet olevansa huolissaan mikromaksuilmiöstä. NetherRealm Studiosin yhteisömanageri Tyler Lansdown vakuutteli eilisessä live-striimissä, että mikromaksut eivät olleet pelisuunnittelussa näin suuressa roolissa ja Kryptaa tullaan muuttamaan.

Mainos

Video alkaa kohdasta 11 min 24 sek:

Myös studion pomo, koko Mortal Kombat -brändin rakentaja ja Noob Saibot -pelihahmon puolikas, Ed Boon (Noob Saibot on takaperin (Ed) Boon ja (John) Tobias) halusi muistuttaa tulevista muutoksista Twitterissä:

Mainos