Mainos

DC Universumin hahmot, eli Batman, Teräsmies, Flash, Jokeri yms. yllättyvät pahemman kerran kun portaali Mortal Kombat -maailmasta aukeaa ja tuo nämä kaksi satua yhteen. Vastakkain ovat niin Sub Zerot kuin Wonderwomanitkin ja ompahan heillä yksi yhteinen pääpahiskin, joka haluaa valloittaa molemmat maailmat.

Mortal Kombat -pelisarjan fanit ovat kuin kotonaan. Ohjaus on tuttua, uusia liikkeitä on kosolti ja Fatalitytkin ovat rumempia kuin koskaan. Kaiken tämän herkun lisäksi ohjattavissa ovat myös kaikki legendaarisimmat supersankarit. Mitäpä enempää voisi toivoa?

Ohjaus toimii mallikkaasti ja kaikkia hahmoja on käytännössä yhtä luonteva ohjata. Erilaiset erikoisliikkeet ja fatalityt löytyy pause-valikosta, joten erillisiä aanelkkuja ei tarvitse netistä printtailla sohvalle. Sitten vaan kontrolli kouraan ja mätkimään.

Mainos

Visuaalisesti MKvsDCU on kaunis, joskin hieman pelkistetty. Tekstuurit ovat paikoitellen hyviä, mutta taustoissa on hieman toivomisen varaa. Esim. Tekkenit pieksevät tämän teoksen taustojen yksityiskohtaisuudella mennen tullen.

Sonya vs. Teräsmies

Äänimaailma on loistelias. Matala miesääni mainostaa onnistunutta Fatalityä ja laskee matsin alkamiset jylhällä bassolla. Musiikit ovat tuttua MK-kauraa, eli tunnelma on synkkä.

Verkkopeli toimii sujuvasti. Otella voi niin kavereitaan kuin koko maailman MK-taistelijoita vastaan. Taistelu käy ylivoimaiseksi, jos ei ole mäiskinyt tarpeeksi. Muutama hahmo on vittumaisesti ylivoimaisempi kuin muut, joka tietysti syö verkkopelin riemua.

Kaikille Mortal Kombat -faneille luvassa on hienoja ja herkullisia hetkiä, joita ei kannata missata.

Kristian Eloluoto

Mainos