Mainos

Kolme viikkoa sitten julkaistu megapeli Grand Theft Auto V avasi viikko sitten GTA Online -pelimaailman, jonka ongelmallinen startti on saatu vihdoin stabiloitua. Rocstar Games silti paikkailee vielä mm. hahmonkadotusongelmaa, joka saattaa ilmetä kun sitä vähiten odottaa.

Jos tarinamoodi on jo loppusuoralla ja Online-seikkailun aika on alkamassa, niin paina seuraavat viisi vinkkiä mieleesi. Niiden avulla pääset nopeammin kunnolla vauhtiin.

1. Valitse hahmosi naamavärkki kerralla kuntoon.
GTA Onlinessa on mahdollista luoda kaksi hahmoa. Näitä ei kuitenkaan luoda perinteisin keinoin, vaan hahmolle valitaan isovanhemmat, joiden ulkomuoto päättää naamavärkin. Koktailia kannattaa miksailla huolellisesti, sillä kuontaloa ei pääse tallennuksen jälkeen enää muokkaamaan.

Mainos

 

2. Valitse ensimmäinen autosi tarkoin.
Kun pääset ensimmäistä kertaa kadulle, valitse autosi huolellisesti. Ota jokin nopea ja miellyttävä, sillä tämän jälkeen joudut ostamaan jokaisen omistamasi auton, eivätkä ne ole todellakaan halpoja. Lisäksi oma auto tulee vakuuttaa täyskaskolla Los Santos Customissa.

 

3. Hanki hyvä ase heti kun se on mahdollista.
Ensimmäiset pikapelit talsitaan luonnollisesti tavallisen pistoolin kanssa, mutta välittömästi sen jälkeen on syytä käydä hakemassa Ammonation-kaupasta parempi päämutka. Muuten joudut aloittamaan jokaisen tehtävän tai deadmatchin tavallisella tussarilla.

 

4. Käytä aina Quick GPS -toimintoa.
Quick GPS on nimensäkin mukaisesti perinteistä karttaa merkittävästi nopeampi. Käytä sitä aktiivisesti ainakin voittamiesi rahojen tallettamisen apuvälineenä. Pikagepsi neuvoo lyhyimmät reiti lähimmille pankkiautomaateille.

 

5. Osta autotalli
Ensimmäisen autotallin saamiseksi on tehtävä rikoksia jopa 26 000 dollarin edestä. Tähän kannattaa kuitenkin säästää, sillä siellä voi viritellä autoja parempia kisamenestykisä silmälläpitäen.

 

GTA Online toimii pääpelistä poiketen pitkälti rahan voimin. Kaikki pitää itse ostaa, eikä varastamalla saa kuin lainaksi. Esimerkiksi väärän auon varastaminen saattaa myös järjestää pääsi pantiksi — lopullisesti.

Rockstar Games väittää GTA Onlinen sisältävän jopa 500+ tehtävää, eikä väitettä voi väittää valheeksi. Tehtäviä tehdään jatkuvasti myös lisää, joten pelattavaa tulee riittämään hyvin pitkään. JP-pisteet eivät vielä ole käytettävissä mihinkään, eikä omaa kenttäeditoriakaan ole vielä julkaistu. Näitä ainakin on syytä odotella lähitulevaisuudessa, joten oma hahmo kannattaa virittää tappiin.

Mainos