Mainos
No nyt on luvassa mannaa! Call of Duty: Warzonesta löytyy hauska haaste, jonka palkintona odottelee legendatasoinen Mud Drauber MP7-sarjatuliase.

MP7 on yksi pelin tappavimmista aseista, joten jokaisen tosi-codittajan on syytä ottaa tästä vinkistä kaikki irti.

Pelitilaksi tätä haastetta varten kannattaa valita Plunder tai Blood Money, jossa kuoleminen ei haittaa, ja jonka kartta ei kutistu.

Mainos

Tehtävä aloitetaan aktivoimalla se vastaamalla soivaan puhelimeen. Puhelinten sijainnit löytyvät tästä kartasta:

Mikäli puhelin soi, vastaa siihen. Tämän jälkeen miesääni luettelee venäläisittäin numerokoodin. Jos neuvostoliiton numeraalit eivät ole hallussa, voit käyttää tätä opasta ymmärtääksesi kolminumeroisen koodin. Kirjoita ne itsellesi ylös.

Seuraavaksi uudet puhelimet soivat siinä järjestyksessä, missä koodi ne luetteli. Puhelimiin tulee siis vastata menemällä niiden sijaintiin siinä järjestyksessä, jonka mies puhelimessa ilmaisi.

Matkaamiseen kannattaa käyttää helikopteria, mikäli mahdollista, sillä nyt on kiire.

Oheinen kartta kertoo, mikä puhelin vastaa mitäkin numeroa:

Kun kaikki kolme lokaatiota on nuuhkittu ja puhelimiin vastattu, etene bunkkerille numero 11. Kun pääset bunkkerin ovelle, lähesty sitä, jolloin ovi avautuu. Sisältä löytyy varsinainen ihmeiden onkalo, josta voit avata mm. Mud Drauber MP7 -blueprintin.

Tämä on viimeinen sijainti.

Koska haaste on nyt kuuma, toinen vaihtoehto aseen saamiseksi on mennä bunkkerille kytikselle, odottaa, että joku muu tulee, avaa oven ja kuolee luoteihisi.

Mikäli haluat videotukea ohjeeseen, katso oheinen englanninkielinen video samasta aiheesta:

Mainos
Edellinen artikkeliRoma-arvostelu (Blu-ray) – Elämänmakuinen kulttyyriapaus
Seuraava artikkeliMikä on se paras Battle Royale -loadout Call of Duty: Warzonessa, jolla tubettajat voittavat?