Mainos
Electronic Artsin toimitusjohtajalta Andrew Wilsonilta kysyttiin keskiviikkona tulosneuvottelussa Nintendon uuden laitteiston odotetusta lanseerauksesta.

Johtaja vastasi sanomalla, että vaikka hän ei kommentoi suoraan julkistamattomia alustoja, tehokkaampien laitteistojen lanseeraaminen on hyödyttänyt julkaisijaa ja sen pelejä FC, Battlefield ja Madden.

– En voi missään nimessä kommentoida mitään, mitä ei ole julkistettu, tai tunnustaa sitä millään tavalla. Sanoisin kuitenkin, että siinä määrin kuin alustat ovat viimeisten 20 vuoden aikana parantaneet prosessoria, näytönohjainta, muistia, akun kestoa, näytön resoluutiota… siinä määrin kuin näitä asioita on tapahtunut, ja olemme pystyneet tarjoamaan pelaajillemme enemmän uppoutumista, erityisesti suurimpien pelien, kuten FC:n, Maddenin, Apexin ja Battlefieldin, parissa… se on yleensä ollut erittäin hyväksi liiketoiminnallemme, hän vastasi, kun häneltä kysyttiin tiedoista, joiden mukaan Nintendon uusi konsoli julkaistaan tänä vuonna.

Mainos

Vaikka yhtiö ei ole vielä kommentoinut asiaa julkisesti, Nintendon Switchin seuraajan odotetaan yleisesti ilmestyvän tänä vuonna.

VGC kertoi viime kesänä, että Switch 2:n” kehityspaketit olivat tärkeimpien kumppanistudioiden käsissä, ja julkaisua odotetaan vuoden 2024 lopulla.

Tokiolaisen pelialan konsulttitoimiston Kantan Gamesin toimitusjohtaja Serkan Toto ennusti hiljattain, että uusi konsoli voisi tulla markkinoille 400 dollarin hintaan – 100 dollaria kalliimmalla kuin Switchin hinta – ja on mahdollista, että sen pelit voisivat omaksua PS5:n ja Xbox Series X:n 70 dollarin suuruisen hinnoittelun.

Mainos