Näin Halloween Ends rankattiin maailmalla

Mainos
Kaikkien aikojen kehutuin ja palvotuin kauhuelokuvasarja saa 44 vuoden jälkeen eeppisen, hirvittävän päätöksensä, kun Laurie Strode kohtaa viimeistä kertaa pahuuden ruumiillistuman Michael Myersin. Vain toinen heistä selviää ennennäkemättömästä kaksinkamppailusta.

Halloween Ends saa tänään 14. lokakuuta ensi-iltansa.

Leffa on saanut osakseen ensimmäiset kriitikoiden arviot verkkoon, jotka lupaavat keskinkertaista kauhuelämystä. Se ei kuitenkaan tarkoita, että leffa olisi huono. Yleensä noin 3/5-arvosanan elokuvat ovat viihdyttäviä, mutta eivät vain taiteellisesti merkittäviä teoksia.

Mainos

Rotten Tomatoesin keräämien kriitikkoarvosanojen keskiarvo on 46 % sadasta ja yleisin summaus arvioista sanoo seuraavaa:

Halloween päättyy – ainakin toistaiseksi – usein hämmentävään osaan, jota pistävät, viiltävät ja lyövät turhauttavat menetetyt mahdollisuudet.

Halloween Endsiä tähdittävät rooleihinsa palaavat Will Patton konstaapeli Frank Hawkinsina, Kyle Richards Lindsey Wallacena ja James Jude.

Elokuvan taustalla on luova ryhmä, joka aloitti sarjan uudelleen vuoden 2018 Halloweenillä ja Halloween Killsillä. Leffan on ohjannut David Gordon Green, ja käsikirjoituksen tekivät Paul Brad Logan (Manglehorn), Chris Bernie (The Driver -sarja), Danny McBride ja David Gordon Green perustuen John Carpenterin ja Debra Hillin luomiin hahmoihin.

Mainos