Näin huikealta Resident Evil 4 näyttää virtuaalitodellisuudessa

Mainos
Resident Evil 4 -peliin lupailtiin jo vuosi sitten VR-tilaa PSVR2-visiirille.

Vielä pelin julkaisussa sitä ei kuitenkaan olla päästy kokemaan, mutta VR-tila on aktiivisessa kehityksessä. Eilisessä PlayStation Showcase -videossa siitä saatiin ensimmäinen maistiainen.

VR-tila näyttää graafisesti erinomaisen hyvältä ja jopa lähes samalta kuin itse 2D-peli, vaikka virtuaalitodellisuus vaatii merkittävästi enemmän konetehoja.

Mainos

Näin Capcomin tuottaja Edvin Edsö kertoo VR-tilasta:

”Resident Evil 4 VR Mode on ilmainen DLC pelin PlayStation 5 -versioon.

Koska peli tapahtuu VR:ssä, näkökulma vaihtuu kolmannesta persoonasta täysin immersiiviseen ensimmäisen persoonan näkymään. Leonin näkökulmasta voit todella nauttia ympäristön yksityiskohdista ja tunnelmasta.

Yksi RE4:n teemoista oli sukeltaa syvemmälle alkuperäisen pelin tarkoitusperiin, joten pelottelu ja intensiteetti ovat korostuneempia, mutta VR:ssä pelatessa pääset nauttimaan entistäkin intensiivisemmistä ja levottomuutta herättävämmistä tilanteista.

Trailerissa näytetyssä varhaisimmassa kylävaiheessa, jonka fanit tunnistavat alkuperäisestä pelistä, voi tuntea Ganadojen pahaenteisen aikomuksen ja viimeisen hengenvaarallisen hyökkäyksen mukaansatempaavan jännityksen.

Älä unohda ikonista puukkoa, jota voit heilutella vapaammin VR:ssä. Veitsen lisäksi voit käyttää Leonin voimakasta ja monipuolista arsenaalia immersiivisellä ja autenttisella tunnelmalla. Kaikkien näiden VR-sovitettujen toimintaelementtien ansiosta Resident Evil 4 VR Mode PlayStation VR2:lle on todella kehittynyt realistisemmaksi kokemukseksi.”

VR-tilan julkaisuajankohdasta ei kuitenkaan toistaiseksi kerrottu mitään.

Mainos