Näin hyvältä näyttää Batmanin arkkivihollisen, Harley Quinnin oma elokuva – uusi traileri

Mainos
Warner Bros. Pictures on julkaissut uuden trailerin odotetusta Harley Quinnin omasta elokuvasta, Birds of Prey’sta.

Uusi traileri paljastaa mm. mitä tapahtui Jokerille ja Batmankin saa osansa naljailusta.

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

Mainos

Oletko kuullut kertomusta poliisista, laululinnusta, psykopaatista ja mafiaprinsessasta? Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa.

Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.

Tässä Warner Bros. Picturesin elokuvassa Margot Robbie palaa Harley Quinnin rooliinsa, ja hänen rinnallaan nähdään Mary Elizabeth Winstead, joka on Huntress; Jurnee Smollett-Bell on Black Canary; Rosie Perez on Renee Montoya; Chris Messina on Victor Zsasz; ja Ewan McGregor on Roman Sionis. Uusi tulokas Ella Jay Basco on lisäksi valkokangasdebyytissään Cassandra “Cass” Cain.

Elokuvan on ohjannut Cathy Yan (Dead Pigs) ja se perustuu Christina Hodsonin (Bumblebee) käsikirjoitukseen ja DC:n sarjakuvahahmoihin.

Mainos