Näin hyvältä näyttää uusi Halloween

Universal Pictures ja Blumhouse Production ovat julkaisseet ensimmäisen trailerin Halloween-kauhuelokuvasarjan viimeisimmästä osasta.

Jamie Lee Curtis palaa ikoniseen rooliinsa Laurie Strodeksi kohdatakseen Michael Myersin viimeistä kertaa. Naamiomies on vainonnut häntä aina siitä lähtien kun hän pakeni tämän kynsistä Halloween-yönä neljä vuosikymmentä sitten.

Kauhun mestari John Carpenter toimii vastaavana tuottajana ja luovana neuvonantajana elokuvassa, ja yhdistää voimansa tämän hetken johtavan kauhuelokuvien tuottajan Jason Blumin kanssa (mm. Get OutSplitPuhdistuksen yöParanormal Activity). David Gordon Green ja Danny McBride ovat käsikirjoittaneet elokuvan Carpenterin klassikkoelokuvan innoittamana, ja Green myös ohjaa elokuvan.

Mainos

Halloweenin tuottajina toimivat myös Malek Akkad, jonka Trancas International Films on tuottanut Halloween-elokuvia sarjan alusta asti, sekä Bill Block (ElysiumDistrict 9). Carpenterin ja Curtisin ohella Green ja McBride toimivat vastaavina tuottajina Rough House Pictyures –yhtiönsä alla.

Halloween saa ensi-iltansa 19. lokakuuta.

Mainos