Mainos
Red Dead Redemption 2 -pelin yksinpelikampanja on pitkä taival kulkea. Maailma on valtava ja tekemista piisaa jokaisen puskan takana. Red Dead Online tuo mukanaan täysin uusia tarinoita, ja mikä parasta, niitä pääsee pelaamaan yhdessä kolmen ystävän kanssa cooppina.

Koska Red Dead Online ei ole mikään yksinkertainen hiekkalaatikko, on syytä kertoa perusasiat, jotka RDO:n maailmassa vallitsevat.

Aluksi pelissä luodaan oma hahmo. Pelaaja voi valita joko rujon miehen tai härsin rouvan. Hahmoa pääsee muokkaamaan ulkoisesti, mutta lopullinen muokkaus tapahtuu myöhemmin pelissä ostettavien asusteiden ja hiustyylien avulla.

Mainos

Posse, lössi, jengi, gängi

Red Dead Onlinea voi pelata nelinpelinä, kuten GTA Onlineakin. Omaa jengiä kutsutaan Red Dead Onlinessa posseksi, kuten se on suomen kieleenkin rantautunut 1990-luvulla. Voit vatuloida metsiköissä joko yksiksesi tai possesi kanssa. Oman possen kanssa voi tietenkin grindata tehtäviä ja hengailla nuotioilla ja paistaa käyrää paskanjauhannan ohella.

XP ja Ability-kortit

Red Dead Onlinessa pelaaja kerää kokemuspisteitä siinä missä yksinpelissäkin. Kaikista tehtävistä saa karismaa, sitoutumista ja pisteitä. Positiivisten XP:n ansiosta voi saada kylillä alennusta eri tuotteista ja hyödykkeistä. Myös heppaan pitää sitoutua kuten yksinpelissäkin.

Peli nojaa yhteensä 12 eri palkintokategoriaan, joiden avulla voidaan parantaa taistelukykyä, tarkka-ampujan kykyä, metsästystaitoja ja selviytymistaitoja.

Ability-kortit ovat myöhemmin maksullisia, joiden avulla pelaaja voi ostaa itselleen etuja.

Kunnia

Aivan kuten yksinpelissäkin, on myös verkon puolella kunniamekaniikka. Kunniaa ja arvostusta saa olemalla hyvis, pelastamalla muita pulasta ja auttamalla muita kansalaisia. Kusipäisestä toiminnasta kunnia katoaa. Tämä johtaa yleensä haastaviin hankaluuksiin.

Mahdollisuuksien maa

Heti alussa pelaaja tutustutetaan moninpelitehtäviin. Näitä voi pelata joko yksin, kaksin, kolmistaan tai nelistään. Red Dead Onlinen maailma on pullollaan erilaisia juonellisia tehtäviä GTA Onlinen tavoin.

Vaikka Red Dead Onlinea kuljettavat useat tarinatehtävät, on pelissä mahdollisuus tehdä myös yksinkertaisempia tehtäviä. Näitä ovat mm. kilparatsastushaasteet, dead matchit ja muut GTA Onlinesta tutut tehtävät. Myöhemmin RD Onlineen on luvattu julkaistavan myös Last man standing -tyylinen Battle Royale -tila.

Mainos