Mainos
Grand Theft Auto -sarja on yksi alan suosituimmista ja tuottoisimmista videopelien ominaisuuksista, ja Rockstar Games odottaa epäilemättä, että GTA VI:n saapuminen vie sarjan uusiin korkeuksiin.

Tätä kirjoitettaessa Grand Theft Auto VI:sta tiedetään hyvin vähän. Vaikka sen ilmoitettiin olevan kehitteillä lähes kaksi vuotta sitten, emme tiedä GTA VI:n julkaisupäivää tai tarinan yksityiskohtia, emmekä ole nähneet edes traileria.

Olemme joutuneet tyytymään pahamaineisiin gameplay-vuotoihin ja moniin muihin spekulaatioihin, joihin kaikkiin on suhtauduttava varauksella, kunnes Rockstar Games virallisesti vahvistaa tai paljastaa jotain.

Mainos

Useimmat huhut viittaavat siihen, että pelaajat viedään takaisin Miamista inspiroituneeseen Vice Cityyn. Pelissä on myös kaksi pelattavaa hahmoa, Jason ja Lucia, jotka ovat saaneet inspiraationsa historiallisesta rikollisduosta Bonniesta ja Clydesta.

Alun perin 17. syyskuuta 2013 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistu ikoninen Grand Theft Auto V täytti tänä viikonloppuna 10 vuotta, ja se ilmestyi myöhemmin myös muille alustoille, kuten PC:lle, PS5:lle ja Xbox Series X|S:lle.

Fanit ovat kaivanneet Rockstar Gamesilta päivitystä GTA VI:n edistymisestä, ja tämä viikko olisi ollut täydellinen tilaisuus heittää yhteisölle edes luu pureskeltavaksi.

Valitettavasti näin ei käynyt. Rockstar Games kyllä käsitteli GTA V:n 10-vuotispäivää, mutta monien sosiaalisen median reaktioiden perusteella voidaan sanoa, ettei yhteisö halunnut tätä.

”Tänään, Grand Theft Auto V:n virallisena 10-vuotispäivänä, haluaisimme kiittää teitä, pelaajiamme, uskomattomasta tuestanne vuosien varrella.

Tämä uskomaton yhteisö on syy siihen, että GTA V on kukoistanut useiden konsolisukupolvien yli ja antanut meille mahdollisuuden kasvattaa ja päivittää GTA Onlinea uusilla ominaisuuksilla ja sisällöllä näiden 10 vuoden aikana, ja teidän tukenne on todella nöyrää.

Massiivinen kiitos kaikille, jotka ovat koskaan pelanneet, striimanneet, roolipelanneet, luoneet tai jakaneet Los Santosin ja Blainen piirikunnan maailmaa – lisää seikkailuja yhdessä!”, Rockstar Games kirjoitti X:ssä.

Milloin GTA VI ilmestyy?” ja ”Julkistakaa GTA VI” olivat hyvin yleisiä vastauksia Rockstar Gamesin X-ketjussa, eivätkä reaktiot Redditissä olleet erilaisia.

”En tietenkään odottanut mitään suurta, mutta valehtelisin, jos sanoisin, että minulla ei ollut pienintäkään toivoa trailerista. Mutta se, että he eivät antaneet meille mitään, mistä voisimme olla innoissamme GTA V:n 10-vuotispäivänä, on niin suuri pettymys. Pari t-paitaa, ilmainen auto ja typerän GTA-tilauksen taakse lukittua sisältöä. Mikä pettymys. GTA VI:n on parasta räjäyttää meidän v*****g mielemme, Rockstar.”, sanoi Redditor ToppleToes.

”Joo, on vähän rasittavaa, miten Rockstar ei ole tehnyt mitään merkittävää sitten vuoden 2019, mutta kaikki ihmiset sanovat: ”Odottakaa vain, Rockstar räjäyttää meidät pois GTA VI:lla.” Totta kai he paljastavat mahtavan pelin, mutta odotus on ollut niin pitkä, että mitä tahansa he paljastavatkin, se tulee olemaan suhteellisesti katsoen pettymys”, Nawmp kirjoitti.

”Malja monille uusille yhteisille seikkailuille” NOOOOO GET ME THE F**K OUT OF LOS SANTOS,” vetosi stitch-is-dope.

”Antaa täysin sellaisen fiiliksen, että he ovat valmiita siirtymään GTA V:stä VI:een” lisäsi optimistinen ashutosh57.

Aiheeseen liittyvissä uutisissa sisäpiiriläinen väittää, että Grand Theft Auto VI:n tiedostokoko on huikeat 750 gigatavua, ja Rockstar Gamesin julkaisija Take-Two Interactive on vihjannut, että ikonisen pelisarjan seuraavan osan julkaisuajankohta on vuosien 2025 ja 2026 välillä.

Mainos