Näin teet omia co-op-tehtäviä DCS World -sotalentosimulaattoriin

Mainos
DCS World on ilmainen, mutta maksullisten lentokoneiden ja karttojen kyllästämä ultrarealistinen sota- ja lentosimulaattori. Sen kanssa vierähtää aika jo ihan koneiden käyttöä opetellessa, mutta myös moninpelitehtävissä.

Oheisella videolla käydään suomeksi läpi, miten teet yksinkertaisia tehtäviä DCS Worldin Mission Editor -tehtäväeditorilla. Editorin avulla voi tehdä myös vaativampia tehtäviä, joiden tekemisen opit kunhan olet oppinut perusteet. Lisäksi editorin avulla voi pelata myös virallisia lisäosatehtäviä, joihin et ole vielä lentokyvyilläsi päässyt.

Videolla käydään läpi simppelin co-op-tehtävän tekoprosessi, jossa päätetään oma tukikohta ja käytössä olevat alukset sekä vastustajat.

Mainos

Digital Combat Simulator (DCS World) on taistelusimulaattori ja lentosimulaattori, joka keskittyy lentokoneisiin ja helikoptereihin. Combined Arms -laajennuksen avulla saa myös rajatun mahdollisuuden ohjata tankkeja ja ilmatorjunta-aseita.

DCS:n kehittäjä on Eagle Dynamics (ED), joka toimii yhteistyössä The Fighter Collectionin (TFC) kanssa. ED on tunnettu myös mm. simulaattorin Lock On: Modern Air Combat kehittäjänä. DCS:n teknologiaa käytetään myös Modern Air Combat -pelissä, joka on tarkoitettu helpommin lähestyttäväksi.

Digital Combat Simulator sai keväällä grafiikkapäivityksen ja laajenee pian massiivisella 500×600 km suuruisella Syyrian kartalla. Emopelin voi ladata ilmaiseksi tästä tai Steamista.

Mainos
Edellinen artikkeliTortillasipsipussin printti paljasti Call of Duty: Black Ops Cold War -pelistä oleellisia tietoja
Seuraava artikkeliHunting Simulator 2 -metsästyssimulaatio laajenee Beretta-asevalikoimalla
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.