Näin tehtiin The Division 2 -pelin äänimaisema

Mainos
Ubisoft julkaisi esittelyvideon Tom Clancy’s The Division 2 -toimintaroolipelistä. Lähes yhdeksänminuuttinen pelivideo vie katsojansa pelimaailman monimuotoiseen musiikkiin ja äänimaailmaan sekä sen tekemiseen.

Peleissä äänet näyttelevät yhtä tärkeää roolia kuin pelien grafiikkakin kertoen tarinaa ympäristöstä monin eri tavoin. Maahan ropsahtavat sadepisarat, aseiden jyrähdykset ja luonnon äänet ovat kaikki keskeisessä roolissa pelien tunnelmaa luodessa.

Tärkeitä ovat myös hahmojen puheet sekä taustamusiikki, joilla luodaan paitsi tunnelmaa myös kerrotaan pelin tarinaa eteenpäin.

Mainos

Tom Clancy’s The Division 2 -toimintapelin taustatarinassa on kulunut seitsemän kuukautta siitä, kun tappava virus alkoi levitä New Yorkin kaupungissa. Tällä kertaa pelaajat löytävät itsensä Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C.:n ympäristöstä. Eletään ihmiskunnan suurinta kriisiä ja selviytymistaistelu on käynnissä. Kokeneina Division-toimijoina pelaajat ovat kansakunnan viimeinen toivo täydellisen anarkian ja kaaoksen edessä. Mikäli pääkaupunki menetetään, koko maa suistuu rosvojengien ja barbaarisesti alueita hallitsevien roistojen käsiin.

Voit kuunnella gameplay-videostamme, miltä äänet lopulta pelissä kuulostavat:

Mainos