Mainos
Suoratoistopalvelu Netflixistä on tullut monen suomalaisenkin arkea. Netflix toimii tänä päivänä 190 maassa ja jokaisessa maassa on oma versionsa kyseisestä palvelusta.

Yhdysvaltojen Netflix-versiota pidetään palvelun äitinä. Eikä ihme, sillä kyseisessä versiossa on paljon niin sarjoja kuin elokuvia, joihin Euroopassa ei pääse käsiksi ilman maablokkauksen kiertoa. Kerromme myös, kuinka sinä pääset näkemään suosikki tv-sarjoja ja elokuvia Yhdysvaltojen Netflixistä.

Näitä et näe Suomen Netflixissä

Avengers: Infinity War

Mainos

Uusimman Avengers: Endgame -elokuvan pyöriessä teattereissa moni haluaisi virkistää muistiaan katsomalla elokuvasarjan edellisosan, ensi-iltaennätyksiä rikkoneen Avengers: Infinity Warin. Valitettavasti suomalainen Netflix ei ole ottanut kyseistä elokuvaa kirjastoonsa, mutta yhdysvaltalaisesta Netflixistä kyseinen elokuva on katsottavissa.

Walking Dead

Robert Kirkmanin samannimiseen sarjakuvaan perustuva Walking Dead on suoratoistettavissa Yhdysvaltojen Netflixissä. Suomalaisten fanien on seurattava sarjaa joko Foxilta tai sen omasta nettipalvelusta. Todennäköisesti Walking Dead tuskin tulee koskaan Suomen Netflixiin striimattavaksi. Sarja on ehtinyt jo yhdeksänteen kauteensa.

Greyn anatomia

Suomessakin supersuosittu Greyn Anatomia on katsottavissa Yhdysvaltojen Netflixissä. Suomessa sarjaa seuraavien on joko turvauduttava Ruutu-palveluun tai liimauduttava tv:n ääreen. Greyn anatomiassa seurataan Grey-Sloan Memorial -sairaalan työntekijöiden elämää.

Uhrilampaat

Anthony Hopkinsin tähdittämä Uhrilampaat on viiden Oscar-palkinnon elokuva, joka nostattaa kenen tahansa ihon kananlihalle. Tämä sarjamurhaaja Hannibal Lecteristä kertova elokuva on katsottavissa Yhdysvaltojen Netflixistä.

Ihmeperhe 2

Ihmeperhe 2 on jatko-osa menestyselokuva Ihmeperheelle. Viime vuonna julkaistu Ihmeperhe 2 oli menestys ja taattua Pixar-laatua. Elokuva sai Suomessakin valtavan määrän katselijoita, mutta valitettavasti se ei silti päätynyt meidän versioomme Netflixistä.

Miten katsoa Yhdysvaltojen Netflixiä

Netflixin sisältö muuttuu joka maassa ja siihen on syynsä: suoratoistopalvelun on ostettava oikeudet sisältöön jokaiseen maahan erikseen. Sen vuoksi Yhdysvaltojen Netflixin katsojat pääsevät nauttimaan yleensä ensimmäisenä uusimmista elokuvista ja parhaista tv-sarjoista ennen muita.

VPN-palvelun avulla on kuitenkin mahdollista saada myös meiltä suomalaisilta estetty sisältö näkyviin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Netflix VPN:n käyttö tapahtuu omalla vastuulla, sillä Netflix pyrkii estämään tällaisten palveluiden käytön yrittämällä tunnistaa VPN-yhteydet. Suurin osa VPN-palveluista kuitenkin toimii yhteen Netflixin kanssa, joten jos haluat katsoa esimerkiksi Avengers: Infinity War -elokuvan, se onnistuu kyllä.

Suomalainen VPN Vertailu on näppärä palvelu itselle sopivimman VPN-palvelun löytämiseen yhdysvaltalaisen Netflixin selailuuun. VPN Vertailu esittelee kuusi suosituinta VPN-palvelua ja niiden niin hyvät kuin huonotkin puolet. Sivustolle on mahdollista jättää myös omia arvosteluita käyttämistään VPN-palveluista.

Mikä on VPN?

VPN tarkoittaa virtuaalista erillisverkkoa, jonka avulla pystyy kiertämään juurikin geoblokkauksen, eli juurikin Netflixin asettaman maarajoituksen. VPN-palvelun avulla voit hankkia itsellesi vaikkapa yhdysvaltalaisen IP-osoitteen, jolloin palvelut luulevat sinun olevan Yhdysvalloissa. Moni käyttää VPN:ää myös tietoturvan takia, sillä VPN:ää käyttämällä avoimista verkoista tulee turvallisempia. Ylivoimaisesti VPN:ää käytetään kuitenkin juuri maarajoitusten kiertämiseen.