Nälkäpeli-elokuvien esiosa Balladi laululinnuista ja käärmeistä sai osakseen uuden kuvan

Mainos
Reilun kuukauden päästä yleisö palaa Panemiin, kun Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä saa ensi-iltansa.

Ja nyt äskettäin julkaistu kuva antaa meille uuden kuvan Lucy Gray Bairdista, piirin 12 ensimmäisestä voittajasta noin 64 vuotta ennen Katniss Everdeenin pelejä.

Total Filmin jakamassa kuvassa Lucy (Rachel Zegler) vaikuttaa ahdistuneelta, kun hänen takanaan seisoo sotilas aseensa kanssa. Voit katsoa kuvan itsekin alta.

Mainos

– Katniss oli introvertti ja selviytyjä, ohjaaja Francis Lawrence selitti tuoreessa haastattelussa.

– Hän oli melko hiljainen ja stoalainen, voisi melkein sanoa, että [hän oli] sukupuoleton. Lucy Gray on vastakohta. Hän kantaa seksuaalisuuttaan hihassaan, [ja] hän on todella esiintyjä… Hän rakastaa väkijoukkoja. Hän osaa leikitellä väkijoukoilla ja manipuloida ihmisiä., Lawrence paljastaa.

Elokuvan synopsiksen voit lukea alta:

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä kertoo tarinan nuoresta Coriolanuksesta (Tom Blyth), joka on ennen niin mahtavan Snow-suvun viimeinen toivo. Koko suku on menettänyt suosionsa sodan jälkeisessä Capitolissa ja Snow’n toimeentulo on vaarassa. Vastoin hänen tahtoaan hänet määrätään köyhtyneen Vyöhyke 12:sta tribuutin, Lucy Gray Bairdin (Rachel Zegler), ohjaajaksi.

Kun Lucy Grayn viehätysvoima lumoaa Panemin, näkee Snow mahdollisuuden muuttaa heidän kummankin kohtaloa. Kunnianhimonsa ajamana Snow liittoutuu Lucy Grayn kanssa kääntääkseen onnen heidän puolelleen. Snow joutuu taistelemaan myös itseään vastaan, niin hyvän kuin pahan puolesta. Snow aloittaa kilpajuoksun aikaa vastaan selviytyäkseen ja selvittääkseen, onko hän pohjimmiltaan laululintu vai käärme.

Mainos