Mainos
Pleikkari 2:lle ja Xboxille 20 vuotta sitten julkaistut Grand Theft Auto -hitit julkaistaan uudelleen moderneilla ohjauskontrolleilla ja parannetuilla tehosteilla nykykonsoleille 11. marraskuuta.

Ohessa listaamme viisi tärkeintä uudistusta, jotka tekevät Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionista pelaamisen arvoisen uusille pelaajille ja heille, jotka rakastivat niitä 20 vuotta sitten.

5. Kontrollit

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista uudessa GTA-trilogiassa on, että se omaa modernit peliohjainkontrollit. Autot kaasuttavat ja jarruttavat X- ja neliö-panikkeiden sijaan liipasimista ja muutkin napit ovat tutummilla paikoillaan. 20 vuotta sitten peliohjaimet olivat erilaisia, joten ohjainlayouttikin oli toisenlainen.

Mainos

4. Grafiikka

Alkuperäinen GTA: San Andreas.

Aikoinaan 20 vuotta sitten jopa GTA III näytti hyvältä. Sen uskomaton avoin maailma kaikkine mahdollisuuksineen oli jotain ennenkuulumatonta. Vice Cityn uudet yksityiskohdat olivat jotain maagista ja lopulta GTA: San Andreas oli uskomattoman kaunis. Noh… nykyisin kauneudesta on aivan toisenlaiset käsitykset.

Uudet grafiikat säilyttävät alkuperäiset sarjakuvamaiset ilmeet ja pitävät palikkamaisen nostalgian, mutta valaistukset, varjot, piirtoetäisyys, kasvillisuus, tekstuurit ja tehosteet ovat päivitetty enemmän tämän päivän tasalle. Myös 4K/60p-resoluutio on tuettu.

3. Tehtävien aloittaminen alusta

Alkuperäisten GTA-pelien tehtävissä epäonnistuminen tiesi pitkän matkan grindausta, jotta samaa tehtävää päästiin yrittämään uudelleen. Tämä oli turhauttavaa, etenkin jos tehtävät olivat niin vaikeita, että niitä piti kokeilla monta kertaa uudelleen. Uudessa painoksessa epäonnistuneita tehtäviä voi onneksi yrittää heti uudelleen GTA 5 -pelin tavoin.

2. Uudet saavutukset ja easter egg -mysteerit

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition tuo mukanaan kaikkiin kolmeen peliin aivan uudet trophty ja saavutukset. Rockstar Games on tuomassa mukaan myös täysin uusia easter egg -ylläreitä ja mysteerejä, joita jätetään pelaajien ratkottavaksi kollektiivisesti foorumeilla.

1. Erikoiset yllätykset

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sisältää 20-vuotisjuhlan kunniaksi joitain bonusyllätyksiä, joista emme vielä tiedä mitään. Osa näistä on vieläpä linkitetty GTA Onlineen, joista on jo tällä viikolla saatu maistiaisia mm. uuden t-paidan muodossa.

Mainos