Nämä ovat huhtikuun ilmaiset PS4 Plus -pelit

Mainos
Huhtikuussa pääsee ajelemaan ympäri karua joutomaata maailmanlopun tunnelmissa, tai yrittämään mahdottomia stuntteja kilpa-auton ratissa. Mad Max ja TrackMania Turbo nimittäin ovat ladattavissa huhtikuun ajan PlayStation Plus -jäsenille.

Peleistä ensimmäinen on Avalanche Studiosin kuvaus Mad Maxin legendaarisesta Max Rockatanskysta. Peli sijoittuu maailmanlopun jälkeiseen aikaan, jossa resursseja on vähän ja kuolema kurkkii jokaisen nurkan takana.

Mad Maxissa auto on pelaajan avain selviytymiseen ja tämä viettääkin paljon aikaa ratin takana tutkimassa pelin valtavaa avointa maailmaa. Autoa voi tietysti käyttää aseena ajamalla sillä vihollisia päin, käyttämällä siihen asennettuja liekinheittimiä tai ampumalla vastapuolen autojen renkaita tohjoksi tähtäinkiväärillä.

Ajoittain vihollisen kanssa pitää kuitenkin setviä välejä nyrkkituntumalla. Taistelusysteemi toimii Arkham-pelisarjan tapaan, joten ketterä väistely ja nopeat vastahyökkäykset auttavat pääsemään niskan päälle – ja siten pysymään elossa!

Mainos

Realismi on yliarvostettua – kilpa-ajon hullun puolen kokee TrackMania Turbossa

Toinen huhtikuun peleistä on perinteisen TrackMania-sarjan uusin osa, eli TrackMania Turbo. Se on ensimmäinen PlayStation 4:lle julkaistava TrackMania-peli, ja henki on sama kuin sen edeltäjissä: huippunopea kilpa-ajo lähes mahdottomilla radoilla, joissa yksikin virhe erottaa voittajat häviäjistä.

Peli sisältää yli 200 rataa, joissa pelaaja pääsee dominoimaan pistetaulukkoa joko kansainvälisellä, valtakunnallisella tai paikallisella tasolla. Valmiiden ratojen lisäksi pelissä voi luoda omia kenttiä, mikä mahdollistaa jopa hulluimpien ja typerimpien ideoiden toteuttamisen.

TrackMania on hauskaa yksin, mutta parhaimmillaan porukassa. Verkossa jopa 100 pelaajaa voi kisailla samanaikaisesti yhdellä radalla yrittäen tehdä kierrosennätystä. Kannattaa myös kutsua kaverit kylään ja ottaa kuskista mittaa neljän pelaajan moninpelissä.

Kaiken lisäksi kehittäjät ovat lisänneet peliin VR-toiminnallisuuden julkaisun jälkeen, joten sitä voi kokeilla myös PSVR-lasien kanssa.

Pelit ovat ladattavissa 3. huhtikuuta. Sitä ennen kannattaa käväistä PlayStation Storessa lataamassa viime kuun pelit, eli Bloodbornen ja Ratchet & Clankin