Mainos
Autot ovat olleet olennainen osa elokuvien maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Ne ovat usein tärkeä osa tarinaa ja ne tuovat elokuvaan dramaattisuutta ja vauhtia.

Tässä on lista kolmesta kuuluisimmasta elokuvassa nähdystä autosta:

James Bondin Aston Martin

James Bond -elokuvat ovat tunnettuja niiden upeista ajoneuvoista, ja yksi niistä on Aston Martin DB5. Tämä auto esiintyi ensimmäisen kerran James Bond -elokuvassa ”Goldfinger” vuonna 1964, ja sen jälkeen se on nähty useissa muissakin James Bond -elokuvissa. Aston Martin DB5 on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista elokuva-autoista ja se on tullut tavalliseen tietoisuuteen erityisesti James Bond -elokuvien ansiosta.

Mainos

DeLorean DMC-12 Back to the Future -elokuvassa

DeLorean DMC-12 on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista elokuva-autoista, ja se esiintyi ensimmäisen kerran Back to the Future -elokuvassa vuonna 1985. Tämä auto muuttui matkustajansa kanssa ajassa taaksepäin tai eteenpäin, ja se on tullut erityisen suosituksi nuorten keskuudessa. DeLorean DMC-12 on edelleen yksi suosituimmista elokuva-autoista ja se on jättänyt merkittävän jäljen populaarikulttuuriin.

The General Lee Dukes of Hazzard -televisiosarjassa

The General Lee oli tehokas Dodgen Charger -auto, jota käytettiin Dukes of Hazzard -televisiosarjassa vuosina 1979-1985. Tämä auto tuli tunnetuksi sen upeasta ajamisesta, ja se esiintyi useissa eri jaksoissa. The General Lee on yksi kaikkien aikojen suosituimmista televisio-autoista ja se on jättänyt merkittävän jäljen populaarikulttuuriin.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kuuluisimmista elokuva-autoista, mutta niiden lisäksi on olemassa monia muita hienoja ajoneuvoja, jotka ovat tehneet elokuvahistoriaa. Autot tuovat elokuviin dramaattisuutta ja niiden avulla voidaan kertoa tarinoita, jotka jäävät katsojien mieleen vuosienkin jälkeen.

Mainos