Nämä ovat maaliskuun kiinnostavimmat VR-pelit

Mainos
Helmikuu oli pettymys uusien VR-pelien suhteen, mutta maaliskuussa nähdään uusia seikkailuja, kauhukokemuksia, kaupunginrakennusta, veristä areenataistelua ja upea VR-battle royale, joka voi olla seuraava suuri hitti virtuaalitodellisuuspelaajille.

Lisäksi saatamme saada yllätysjulkaisuja, sillä uudet VR-pelit tulevat usein ilman suurta markkinointia.

Tässä on lista kiinnostavimmista Quest 3, PSVR 2, Quest 2 ja PC VR -peleistä, jotka julkaistaan maaliskuussa 2024:

Mainos
 • Contractors Showdown Open Beta: VR-battle royale, joka on kuin VR-versio Warzone-pelistä. Pelaa yksin tai tiimissä ja taistele muita pelaajia vastaan valtavalla kartalla, jossa on erilaisia aseita, ajoneuvoja ja varusteita. Pelin avoin beta alkaa maaliskuussa ja se on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille.
 • Max Mustard: Kaunis ja luova VR-tasohyppely, joka muistuttaa Astro Bot -peliä. Seuraa Max Mustardin seikkailuja värikkäissä ja mielikuvituksellisissa maailmoissa, joissa on paljon hauskoja haasteita, vihollisia ja kerättäviä esineitä. Peli julkaistaan PSVR 2 -alustalle maaliskuussa.
 • Swarm 2: Jatko-osa suositulle VR-toimintapelille, jossa liikut ilmassa hämähäkkimäisillä koukuilla ja ammut vihollisia eri aseilla. Peli tarjoaa uusia kenttiä, vihollisia, aseita ja pelitiloja, sekä mahdollisuuden pelata yhteistyössä tai kilpailussa muiden pelaajien kanssa. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • The Pirate Queen: The Forgotten Legend: VR-seikkailupeli, jossa seuraat merirosvokuningatar Anne Bonnyn tarinaa 1700-luvun Karibialla. Tutki saaria, purjehdi laivalla, taistele vihollisia vastaan ja ratkaise arvoituksia tässä historiallisessa ja kiehtovassa VR-pelissä. Peli julkaistaan Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • Stilt: VR-kauhupeli, jossa olet yksin pimeässä talossa, jossa asuu pelottava olento, joka liikkuu pitkillä jaloilla. Sinun täytyy piiloutua, juosta ja etsiä keinoja paeta tästä painajaisesta. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • Little Cities Bigger: VR-kaupunginrakennuspeli, jossa voit luoda oman pienen kaupungin ja hallita sen asioita. Voit rakentaa erilaisia rakennuksia, kuten taloja, kauppoja, tehtaita ja puistoja, sekä huolehtia kaupungin asukkaiden tarpeista ja ongelmista. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • Humanity: VR-simulaatiopeli, jossa voit ohjata suuria ihmismassoja eri tilanteissa. Voit kokeilla, mitä tapahtuu, kun laitat ihmisiä esimerkiksi sotaan, liikenteeseen, katastrofeihin tai juhliin. Peli on saatavilla PSVR 2 -alustalle maaliskuussa.
 • Paint the Town Red VR: VR-toimintapeli, jossa voit aiheuttaa kaaosta ja väkivaltaa eri ympäristöissä, kuten baareissa, vankiloissa, sairaaloissa ja kouluissa. Voit käyttää mitä tahansa esinettä aseena ja lyödä, heittää, räjäyttää ja leikata vihollisia. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • Lawnmowing Simulator VR: VR-simulaatiopeli, jossa voit leikata nurmikkoa erilaisilla ruohonleikkureilla. Voit nauttia rauhallisesta ja rentouttavasta VR-kokemuksesta, jossa voit ajaa ympäriinsä ja nähdä nurmikon muuttuvan siistiksi. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • MADiSON VR: VR-kauhupeli, jossa olet valokuvaaja, joka tutkii karmivaa kartanoa, jossa on tapahtunut murhia. Sinun täytyy ottaa kuvia todisteista ja selvittää, mitä kartanossa on tapahtunut. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • Medieval Dynasty: New Settlement: VR-lisäosa suositulle VR-seikkailupelille, jossa voit elää keskiajalla. Voit rakentaa oman kylän, viljellä maata, metsästää eläimiä, kaupata tavaroita ja osallistua taisteluihin. Lisäosa tuo uusia alueita, rakennuksia, tehtäviä ja hahmoja peliin. Lisäosa on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.
 • The Infinite Inside: VR-puzzle-peli, jossa olet jumissa äärettömässä hotellissa, jossa on erilaisia huoneita ja haasteita. Sinun täytyy löytää tie ulos tästä surrealistisesta ja psykedeelisestä VR-pelissä. Peli on saatavilla Quest 3, Quest 2 ja PC VR -alustoille maaliskuussa.

Mainos