Mainos

4. Mokap

Kun ideat loppuvat, kaivetaan hahmo esiin tuotannon kulisseista. Motion Capture -tekniikalla tallennetaan näyttelijöiden liikkeitä elokuviin, peleihin ja muihin animaatioihin. Tästä prosessista tehtiin hahmo Mortal Kombat: Armageddoniin, joka huvittaa homman tunnistavia sekunnin. Mokap-hahmo on kuitenkin lopulta yksinkertaisesti vain paska läppä.

3. Kobra

Mortal Kombat: Armageddon on pelisarjan tunkio, josta löytyy myös Kobra. Kobra on tuulahdus Street Fighter -peleistä. Hahmo oli muuten oiva taistelu-ukko, mutta erilaisuudessaan ja notkeudessaan täysin sopimaton Mortal Kombat -formaattiin.

Mainos

2. Jarek

Jarek on kaikkia liikkeitään myöten köyhän miehen Kano-kopio. Hahmo putkahti eetteriin Mortal Kombat 4 -pelissä, jossa yritti vaikuttaa kaikki viileällä olemuksellaan. Hahmolta puuttui kuitenkin oma persoona, joten ikimuistoisimmaksi Jarek-hetkeksi jäikin Mortal Kombat 4 -pelissä tapahtunut hahmon oma kuolema.

1. Hsu Hao

Hsu Hao näki päivänvalonsa Mortal Kombat: Deadly Alliance -pelissä, mutta olisi voinut yhtä hyvin jäädä pöytälaatikon pimentoon. Hahmo on maailmanlaajuisesti yksi halveksituimpia MK-hahmoja.

Hahmon tärkein erikoisliike oli lainattu Kanolta, hahmon taustat olivat mielenkiinnottomia ja persoonallisuus tylsä. Kaiken kukkuraksi hahmo olisi taas ollut omimpiaan Street Fighterissa tai Tekkenissä, mutta ei missään nimessä Mortal Kombat -sarjassa.

Mainos
1
2
Edellinen artikkeliSoul – Sielun syövereissä -arvostelu (Blu-ray) – Pixar osoittaa jälleen lyömättömyytensä animaatiomestarina
Seuraava artikkeliNäitä Sonyn elokuvia Amazon Prime Video tarjoaa vuoden 2021 aikana