Mainos
Mortal Kombat -pelisarja on kenties ikonisimmista taistelupeleistä – ei enempää eikä vähempää sen vuoksi, että Mortal Kombatin ansiosta meillä on ikärajaluokitukset peleissä.

Pelisarjan tärkeimmät hahmot ovat tietysti Scorpion ja Sub-Zero, mutta sarjaan mahtuu mukaan omituisia pökäleitäkin. Tässä kahdeksan niistä.

8. Moloch

Kuka muistaa edes Molochia? Hahmo esiteltiin Mortal Kombat: Deadly Alliancessa yhtenä uutena pääpahiksena. Hahmolla ei kuitenkaan voinut pelata ennen Mortal Kombat: Armageddon -peliä. Moloch osoittautui kaikesta huolimatta niin tylsäksi hahmoksi, että se on unohtunut sarjan tuoreimmista osista.

Mainos

7. Meat

Oi, voi. Tämä hahmo on tarinallisesti Shang Tsungin loihtima Frankensteinin hirviö -tyyppinen keskeneräinen luomushahmo, joka karkasi taistelukentille ennen kuin ehti valmistua kokonaan. Jäljelle jäi ihoton veikko, joka vetää hahmona vertoja Herra Snellmanin kylmäallastuotteille.

6. Bo’ Rai Cho

Bo’ Rai Cho on yksi ideoiden sekamelskahahmo. Hänet luotiin vakavasti otettavaksi taistelumestariksi, mutta pierujen lisäksi hahmon tärkein erikoisliike oli oksentaa lattialle, johon vastustaja liukastuu. Kiva.

5. Taven

Taven ei hahmona ollut kovin ikimuistoinen eikä muutenkaan kiinnostava. Oikeastaan Taven on yksi Mortal Kombat -pelisarjan kuivakampia hahmoja. Tavenin tarina ja hahmosuunnittelu oli yksinkertaisesti kaikilta osin epäonnistunut.

Artikkeli jatkuu seuraavalla sivulla…

Mainos