Mainos

Nintendo esitteli peliuutuutensa viimeisenä E3-markkinointispektaakkelien joukossa.

Tyypilliseen tapaan Ninendon ohjelma ei ollut Hollywood-henkinen Power Point -tulitus, vaan rauhallisempi videopodcast, joten peliuutuusten kirjo ei välttämättä yltänyt kaikkien satunnaiskatsojien verkkokalvoille. Tässä kuitenkin koosteena kaikki Nintendon tärkeimmät E3-julkistukset.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Mainos

Uusin seikkailu vie The Legend of Zelda -sarjan täysin uudelle tasolle rikkomalla useita sarjan aikaisemmissa peleissä esiintyneitä kaavoja. Esimerkiksi monet pelin pienemmät viholliset eivät enää ole hajallaan satunnaisesti ympäri maailmaa kuten aikaisemmissa peleissä. Toinen uusi ominaisuus on, että Link voi nyt kiivetä.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild julkaistaan vuonna 2017 Wii U:lle ja Nintendon seuraavalle pelikonsolille, joka tunnetaan koodinimellä NX. Molemmat versiot The Legend of Zelda: Breath of the Wild -pelistä julkaistaan samanaikaisesti. Mielenkiintoinen yksityiskohta on, että tämä seikkailu on yhteensopiva kolmen uuden, tätä peliä varten kehitetyn amiibo-figuurin kanssa. Ensimmäinen näistä on jousipyssyllä varustettu Link (”Archer”), toinen on hevosen selässä ratsastava Link (”Rider”) ja kolmas on ”Guardian”. Jälkimmäinen on ensimmäinen amiibo, jolla on liikkuvia osia. Näiden lisäksi voit myös käyttää Wolf Link amiibo-figuuria. Kun käytät sitä, Wolf Link ilmestyy peliin ja hyökkää vihollisten kimppuun. Wolf Linkillä on kolme sydäntä ja kun ne loppuvat, Wolf Link katoaa.

 

Pokémon Moon ja Pokémon Sun

Pokémon Moon ja Pokémon Sun ovat sarjan seitsemäs ja uusin sukupolvi. Uusien Pokémonien lisäksi pelit sisältävät uuden Pokédexin ja uuden pelitilan nimeltään Battle Royal, joka vahvistaa Pokémon-kokemusta kaikin mahdollisin tavoin. Tässä seikkailussa pelaajat lähtevät uuteen seikkailuun Pokémon-kouluttajina. He voivat pyydystää, taistella ja vaihtaa Pokémoneja trooppisilla saarilla Alola-alueella, joka koostuu neljästä luonnollisen kauniista saaresta ja yhdestä keinotekoisesta saaresta. Pelaajat voivat valita kolmesta aloitus-Pokémonista (Rowlet, Litten ja Popplio) ja paljastaa legendaaristen Pokémonien mysteerin (Solgaleo ja Lunala).

Pokémon Moon ja Pokémon Sun julkaistaan 23. marraskuuta.

 

Super Mario Collection (amiibo)

Seitsemän uutta Super Mario Collection -sarjaan kuuluvaa amiibo-figuuria julkaistaan kahdessa erässä. Rosalina, Wario, Donkey Kong ja Boo julkaistaan 7. lokakuuta ja Diddy Kong, Daisy ja Waluigi julkaistaan 4. marraskuuta.

Mainos