Nämä pelit ovat ilmaisia maaliskuussa PS Plus -jäsenille

Tällä kertaa luvassa on jälleennäkeminen Ratchetin ja Clankin kanssa sekä tiukkoja tilanteita Bloodbornen taisteluissa.

Mainos
Maaliskuussa PlayStation Plus -jäsenille on luvassa jälleennäkeminen Ratchetin ja Clankin kanssa sekä tiukkoja tilanteita Bloodbornen taisteluissa.

Kuukauden ensimmäinen PS Plus -peli on synkkätunnelmainen ja mukaansa tempaiseva toimintaroolipeli Bloodborne. Sen on tehnyt palkittu japanilainen pelistudio From Software, jonka käsialaa on myös kehuttu Souls-pelisarja.

Bloodborne sijoittuu karmivaan Yharnemin kaupunkiin, jonka asukkaat ovat muuttuneet hirviöiksi altistuttuaan kauhistuttavalle sairaudelle. Pelaajan tehtävänä on löytää sairauden alkulähde ja palauttaa järjestys kaaoksen keskelle. Peli on ajoittain todella vaikea, joten pelaajan täytyy varautua kuolemaan usein. Uurastus kuitenkin palkitaan, sillä kun pääsee jyvälle pelin taistelusysteemistä, ei halua enää laskea ohjainta käsistään.

Aikamatka 2000-luvun alkuun Ratchet & Clankin seurassa

Yksi PlayStation 2 -konsolin legendaarisimmista peleistä on vuonna 2002 julkaistu Ratchet & Clank. Se ihastutti sekä kriitikoita että pelaajia nopeatempoisella pelityylillään, helposti omaksuttavilla kontrolleilla sekä valtavalla aseiden ja kojeiden arsenaalillaan.

Mainos

Peli teki paluun vuonna 2016 julkaistun PlayStation 4 -uusioversion myötä. Maaliskuun PS Plus -pelinä nähtävä seikkailu noudattaa alkuperäistä tarinaa Ratchetin ja Clankin tapaamisesta, mutta tällä kertaa luvassa on uusia aseita ja hahmoja sekä remasteroidut grafiikat.

Mainos
Edellinen artikkeliESBR leimaa jatkossa kaikki mikromaksulliset pelit ”In-Game Purchases” -maininnalla
Seuraava artikkeliGravel-arvostelu – Milestonen off-road-peli pettää olemattomista odotuksista huolimatta