Nämä PS Plus -pelit jaetaan ilmaiseksi syyskuussa

Mainos
Syyskuussa PlayStation Plus -jäsenet saavat vihdoin kostonsa Olymposvuoren muinaisille jumalille God of War III Remastered -pelin myötä. Pelitunteja ja kokemuspisteitä pääsee lisäksi kartuttamaan Destiny 2 -pelissä, joka tarjoilee huippuluokan alien-räiskintää.

God of War III Remastered on paranneltu versio alkuperäisestä toimintapelistä, joka ilmestyi PlayStation 3 -konsolille vuonna 2010. Peli kertoo viimeisen kappaleen päähenkilö Kratoksen myyttisestä seikkailusta ennen tämän matkaa Midgardiin, joka nähtiin aiemmin tänä vuonna ilmestyneessä pelisarjan uusimmassa osassa. Nyt saatavilla oleva God of War III Remastered tarjoaakin lämmittelymahdollisuuden erityisesti pelaajille jotka eivät ole vielä ehtineet tutustua tuoreimpaan God of War -peliin.

Pelissä pääsee astumaan Kratoksen saappaisiin tämän ollessa vihaisimmillaan ja hyökkäämään titaanien rinnalla kohti Olymposvuorella odottavia jumalia. Kuten edeltäjänsä, God of War III keskittyy sulavaan hack’n’slash -taisteluun, jossa Kratos käyttää kuolettavia teriään kostoretkellään kohtaamiinsa vihollisiin. Pelin edetessä pelaaja saa vastaansa mitä erilaisimpia olentoja, mutta erityishuomion saavat usein pomotaistelut, joiden monipuolisuus ja mittakaava ovat omaa luokkaansa.

God of War III Remastered on ladattavissa PlayStation Plus -jäsenille 4.9. alkaen.

Mainos

Varaudu uppoutumaan Destiny 2 -pelimaailmaan

Toinen syyskuun PS Plus -peleistä on Bungien arvostettu sci-fi-henkinen räiskintä, Destiny 2, joka pitää pelaajan otteessaan tuntikaupalla. Peli jatkuu siitä mihin edellinen osa jäi, mutta tarjoaa myös pelisarjaa aiemmin tuntemattomille pelaajille mahdollisuuden hypätä kyytiin vaivattomasti. Kuten edeltäjänsä, Destiny 2 sisältää suuren ja kauniin avoimen peliympäristön, jossa pelaaja pääsee raivaamaan tietään muukalaisjoukkojen läpi, kartuttamaan kokemuspisteitä ja etsimään harvinaisia esineitä. Tarjolla on valtava valikoima erilaisia aseita ja varusteita sekä yksilöllisiä hahmoluokkia, kuten Hunter, Warlock ja Titan.

Jos co-op-pelaaminen ei tarjoa riittävästi haastetta, niin toisista pelaajista pääsee ottamaan mittaa myös Crucible-taisteluareenalla. PvP-tyyppisestä ottelusta löytyy useita erilaisia pelitiloja. Lisää pelattavaa tarjoavat lisäksi laajennusosat, kuten Destiny 2: Curse of Osiris ja Warmind, sekä pian ilmestyvä Forsaken-lisäosa, joka tuo pelaajan käyttöön uusia aseita, varusteita, raideja ja täysin uuden PvE/PvP-pelitilan nimeltä Gambit.

Mainos
Edellinen artikkeliMadden NFL 19 -arvostelu – Perusvarmaa peliä perusmikromaksuilla
Seuraava artikkeliFar Cry 5 saa New Game+ -pelitilan ja uuden vaikeustason