Mainos
Eilen 4. toukokuuta vietettiin kansainvälistä Star Wars -päivää.

Sen kunniaksi Disney+-palveluun on lisätty uutta Tähtien sota -sisältöä, jonka esittelyt näet alta, ja joihin pääset kätevästi käsiksi tästä.

Mainos

Disney Gallery: The Book of Boba Fett

Disney Gallery: The Book of Boba Fett kertoo kulissien takaisen tarinan legendaarisen palkkiometsästäjän paluusta Tatooinelle palkkasoturi Fennec Shandin kanssa aikomuksenaan vaatia Jabba the Huttin aiemmin johtaman alueen itselleen. Tässä uudessa dokumenttispesiaalissa elokuvantekijät, näyttelijät ja työryhmä paljastavat ennen näkemätöntä materiaalia, uraauurtavaa teknologiaa ja tehosteet, jotka herättivät kaiken eloon.

Lapsille on lisätty LEGO TÄHTIEN SOTA – Uudet Yodan aikakirjat

Pako Jedi Temppelistä

Yoda ja Obi-Wanin aave päättävät, että on aika tuoda viimeinen Jedi-holokroni piilosta, mutta he muistelevat ensin Imperiumin alkuaikoina tekemäänsä ryöstöä vapauttaakseen holokronit temppelistä.

Skywalkereiden taistelu

Raivostunut keisari lähettää Darth Vaderin ja tämän miehistön etsimään ja tuhoamaan Luken kostoksi holokronien tuhoamisesta. Luke löytää innoituksen viimeisestä holokronista.

Holokronijahti

Obi-Wan kehottaa Lukea matkustamaan Tatooinen. Kun Darth Vader on myös mukana jahdissa, alkaa kilpa Jedi-holokroneista.

Hyökkäys Coruscanttiin

Luke Skywalker tietää, että on vain yksi keino pysäyttää imperiumin hyökkäykset: rohkea hyökkäys Coruscantiin Jedi-holokronien palauttamiseksi.

Palveluun on myös lisätty Obi-Wan Kenobi -kokoelma, joka kerää yhteen kaikki Star Wars -sisällöt, joissa Obi-Wan Kenobi esiintyy, mukaan lukien episodit 1-4, jotka ovat kaikki katsottavissa palvelussa 4K HDR -kuvanlaadulla ja Dolby Atmos -ääniraidalla. Obi-Wan Kenobi -sarja alkaa kahdella jaksolla 27. toukokuuta.

Vanhat helmet

Vanhoina helminä palvelusta löytyvät muun muassa Star Wars Ewoks-elokuvat:

Star Wars Vintage: Caravan of Courage

Towanin perheen alus putoaa metsäiseen Endor-kuuhun, ja kahden lapsen joutuminen eroon vanhemmistaan johtaa uskomattomaan seikkailuun, jonka myötä nelivuotias Cindel ja isoveljensä Mace tutustuvat ewokien outoon maailmaan.

Star Wars Vintage: Ewoks: Endorin taistelu

Ewokien jännittävät seikkailut jatkuvat, kun sankarillinen Wicket ja nuori ystävänsä Cindel pelastuvat häijyjen rosvojen kynsistä apunaan uudet ystävänsä: yrmeä erakko Noa ja hänen vikkelä apurinsa Teek.

Mainos