Mainos
Red Dead Online on toistaiseksi tavoittanut vain pientä kiinnostusta pelaajien yhteisöissä. Red Dead Redemption 2:n yksinpeli on kietonut pelaajia syövereihinsä, eikä onlineen ole tarvetta mennä – etenkin kun kartta on valtava ja teknisten rajoitusten vuoksi siellä on huomattavasti vähemmän sisältöä kuin yksinpelissä.

Myös Rockstar Gamesin ahnas rahastuksen maku RDO:ssa on saanut pelaajia hylkäämään verkkopelin. Jopa GTA Online pitää edelleen paremmin pintansa.

Red Dead Onlinessa on kuitenkin mahdollista levelöityä ja saada rahaa hyvää vauhtia, vaikka internetissä asiasta itketäänkin.

Mainos

Kulkemalla itärannikkoa pitkin Saint Denisistä pohjoiseen, lintuja ja alligaattoreita nylkien, voi pelaaja grindata itselleen noin 100 dollaria vartissa. Puolessa tunnissa pelaajan lompakossa komeilee 200 dollaria. Tunnin jyystämisen jälkeen pelirahaa on 400 dollaria.

Oheinen video näyttää käytännössä, mitä lintuja ja eläinkuntaa on syytä teurastaa ja nylkeä.

XP-pisteitä saa puolestaan parhaiten osallistumalla Dead Match -otteluihin, joissa on mahdollista taistella ratsailta. Tällaiseen pääsee mm. Sain Dennisin keskustassa. Kun hevosen selästä ammutaan vastustajaa päähän, kolminkertaistaa peli XP-määrän tavalliseen tappoon verrattuna. Kymmenestä taposta saa peräti 450 XP-pistettä.

Toivottavasti ohjeista on apua tuleviin RDO-koitoksiin. Kannattaa myös pitää mielessä, että Red Dead Online on parhaimmillaan 2–8 kaverin suuruisella possella, mikäli se suinkin on mahdollista järjestää.

Mainos