Mainos

Respawnin katugallupissa kävi ilmi, että jonnet eivät muista, eivätkä ole nähneet lähihistorian tärkeimpiä leffatapauksia.

Mikäli tilanne on näin surullinen, on tänä kesänä ehdottomasti syytä ottaa itseään peräkarvoista kiinni ja astua äärimmäisen viihteen maailmaan näiden viihdyttävien jatko-osatärppien parissa.

Oheiset jatko-osat eivät vaadi esiosan näkemistä, joten nämä helmet voi tuijottaa vaikka suorilta.

Mainos

1. Terminator 2: tuomion päivä (1991)

30 vuoden päästä tulevaissudesta lähetetään ihmiseksi naamioitunut tuhonkone tappamaan varhaisteinipoika. Samasta paikasta saapuu myös poikaa suojeleva toinen robotti. Kaikeksi harmiksi tappajarobotti on suojelijamallia edistyksellisempi, nestemäinen kyborgi, joka voi kopioida itselleen minkä tahansa ihmismuodon.

2. Ace Ventura – luonto kutsuu (1995)

Hupiukko-lemmikkietsivä saa toimeksiannon Afrikasta. Paikallisen heimon jumaloiva albiinolepakko on varastettu ja se on löydettävä ennen kuin toinen heimo huomaa asian. Seuraukset saattavat olla muuten kohtalokkaat.

3. Indiana Jones ja tuomion temppeli (1984)

Seikkailija-arkeologi ajatuu lento-onnettomuuden seurauksena Intiaan. Paikallisen temppelin taka-alalla tapahtuu lapsityövoimaa vaativaa hämäräbisnestä, jota masinoi pahaa palvova johtaja.

4. Aliens – paluu (1986)

Avaruusalus saa tuntemattoman signaalin tuntemattomalta planeetalta. Planeettaa aletaan muuttamaan asumiskelpoiseksi, mutta silloin tapahtuu. Pelastusalus saapuu kohtuuttomalla tulivoimallaan, mutta onko se siltikään riittävä määrä ruutia?

5. Bad Boys II (2003)

Miamilaiset poliisin etsiväpartnerit törmäävät huumekeissiin, johon on nähtävästi sekaantunut myös toisen poliisin sisko. Jäljet johtavat meksikolaisen huumeparonin kartanoon, jonne poliisit soluttautuvat tuholaistorjujina.


Mikäli kaikkia ei löydy Netflixistä tai muista VOD-palveluista, voit aina hyödyntää myös videovuokraamojen fyysisiä levyjä. Nämä jatko-osat ovat aivot narikkaan -aikasi arvoisia.

Mainos