Napapiirin sankarit 3 -elokuvasta uusi teaser ja kuvia

Mainos

Napapiirin sankarit 3 -elokuvasta on julkaistu uutta kuvamateriaalia toisen teaserin ja kuvanivaskan kera.

Napapiirin sankarit 3 -elokuva saa odotetun ensi-iltansa puolen vuoden kuluttua, keskiviikkona 23. elokuuta.

Elokuvasta on aiemmin julkaistu yksi teaser-traileri. Nyt julkaistaan toinen teaser-traileri sekä ensimmäiset kuvat elokuvan pääroolihahmoista.

Mainos

Elokuva on jatko-osa Napapiirin sankarit– ja Napapiirin sankarit 2 –kassamagneeteille. Kolmannen osan on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Pääparia Jannea ja Inaria näyttelevät tutut Napis-tähdet Jussi Vatanen ja Pamela Tola. Jannen ystävinä Räihäsenä ja Kämäräisenä nähdään kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Legendaarinen Pikku-Mikko on myös mukana, kotimaisen komedian kuninkaan Kari Ketosen tulkitsemana. Luvassa on jälleen roppakaupalla uusia hahmoja, joita esittävät Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Aiemmin Napapiirin sankarit ovat metsästäneet niin digiboxia kuin pikkulastakin. Tällä kertaa Janne etsii itseään. Mukaan vaellusretkelle Lappiin tunkee muutama muukin sankari, eikä katastrofi ole taaskaan kaukana. Samaan aikaan toisaalla Inari pyrkii etenemään urallaan työporukkansa suopotkupallokisoissa. Paikalla palloilee myös uusi yhteistyökumppani Pikku-Mikko, ja Inarin suunnitelmat uppoavat suohon.

Mainos
Edellinen artikkeliGhost Recon: Wildlands -pelin avoin beta alkaa tänään
Seuraava artikkeliUusi Injustice 2 -traileri näyttää, miten Teräsmiehestä tuli maapallon suurin uhka