Naughty Dog julkaisi virallisen Last of Us -remaken pelivideon suurien vuotojen jälkeen

Mainos
Naughty Dog on esitellyt ensimmäisen virallisen The Last of Us Part 1 -pelipätkän sen jälkeen, kun kehittäjät ovat kuvailleet siitä tehtyjä vuotoja masentaviksi, turhauttaviksi ja loukkaaviksi.

Oheisella 10-minuuttisella ominaisuuksien ja pelattavuutta esittelevällä videolla haastatellaan The Last of Us Part I:n ohjaajia, jotka kertovat, ”rakensi rakastetun pelin alusta asti uudelleen”.

Oheinen PlayStation Blog -julkaisu vahvistaa, että peli pyörii PS5:llä natiivilla 4K/30p:llä tai vaihtoehtoisesti vaihtelevalla resoluutiolla 60p:nä.

Mainos

– PS5:n tehokas laitteisto tuo mukanaan monia visuaalisia etuja, kuten tiheämmän fysiikan, jossa on paljon bumpables- ja chipables-ominaisuuksia (luodit voivat nyt repiä betonia ja ympäristöön liittyviä esineitä), ja välivideot siirtyvät nyt saumattomasti pelattavaan peliin, blogissa kerrotaan.

– Motion matching -tekniikka tarkoittaa, että hahmoanimaatiot sujuvat vakuuttavammin, intuitiivisemmin ja realistisemmin; kaikki tämä lisää uskottavuutta hahmoihin ja heidän vuorovaikutukseensa maailman kanssa.

– Lisäksi tekoälyn parannukset tarkoittavat, että hahmot asuvat maailmassa aidommalla ja realistisemmalla tavalla, esimerkiksi kaverihahmot navigoivat suojaan välttääkseen vihollisen NPC:n näkökentän aidommin.

Uudet pelitilat

Naughty Dog on myös lisännyt permadeath- ja speedrun-painotteisia tiloja sekä uusia avattavia pukuja Joelille ja Ellielle.

Virallisen pelikuvan julkaisu on seurausta useista vuodoista, joissa esiteltiin muun muassa pelin intro, taistelu ja saavutettavuusvaihtoehdot.

– Vuodot ovat todella syvältä”, sihisi Naughty Dogin varapuheenjohtaja Arne Meyer virallisen videon julkaisun jälkeen.

– Etenkin silloin, kun olemme aivan uuden materiaalin julkaisun kynnyksellä. Se on masentavaa ja turhauttavaa tiimeille, jotka ovat laittaneet sydämensä likoon tehdessään mahtavia asioita faneillemme, Meyer murahtelee.

Naughty Dogin vanhempi päätoimittaja Samuel Prince yhtyi Meyerin tunteisiin vuodoista.

– Ne ovat äärimmäisen loukkaavia niille kehittäjille, jotka työskentelevät väsymättä tuodakseen teille näitä ihania pelejä. Julkisuudessa olevien pelien luominen, tarkistaminen, hyväksyminen, lokalisointi, juridisten ja ESRB-vaatimusten läpikäyminen jne. vie paljon aikaa. Olkaa ystävällisiä meille!

The Last of Us Part I julkaistaan PS5:lle 2. syyskuuta 2022. Peliä kehitetään myös PC:lle, mutta julkaisupäivää ei ole vielä vahvistettu.

Mainos