Näytelmäelokuvamainen traileri Far Cry New Dawn -pelistä esittelee ilkikuriset siskokset

Mainos
Ubisoft on julkaissut Far Cry New Dawn -toimintapelistä uuden Twice as Evil -esittelyvideon. Sen keskiössä ovat pelin keskushahmoina toimivat kaksossiskokset, The Twins, joiden murhanhimo ja pahat aikeet muodostavat pelitarinan vihollisen yhdessä johtamansa Highwaymen-jengin kanssa.

Omaa jengiään johtavat sisarukset tunnetaan armottomina raakalaisina, jotka pitävät joukkonsa kasassaan silkalla häikäilemättömyydellään ja määrätietoisuudellaan.

Ihmisnäyttelijöin toteutetussa Twice as Evil -esittelyvideossa sisarukset Mickey ja Lou astelevat sisälle baariin ja pistävät tuulemaan aseet laulaen. Ohjaaja Xavier Gens onkin ohjannut esittelyvideonsa toimintaelokuvan tapaan ja tyylilajin lainalaisuuksia kunnioittaen. Upealla taistelukoreografialla toteutettu video on täydennetty synkän huumorin sävyillä, jota alleviivataan ikonisella It’s Raining Men -musiikkikappaleella.

Mainos

Pelin tarina

Far Cry New Dawn -toimintapelin tapahtumat sijoittuvat ydinräjähdyksen jälkeiseen aikaan 17 vuotta myöhemmin. Hopen maakunnan luonnonkauniit maisemat ovat kokeneet valtavan mullistuksen, mutta luonto on kasveineen ja eläimineen noussut uuteen kukoistukseen keskeltä tuhoa ja kaaosta. Pelissä nähdään sekä Far Cry 5 -pelistä tuttuja kasvoja että täysin uusia hahmoja, jotka ovat valmiita puolustamaan omaa tukikohtaansa. Useamman eri Ubisoft-pelistudion yhteistyönä syntynyt Far Cry New Dawn on avoimen pelimaailman ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Samalla se on itsenäinen jatko-osa Far Cry 5 -toimintapelin tarinalle, joka hyödyntää aiempien tapahtumien pohjaa ja sen hahmoja omassa kertomuksessaan. Yksinpelin lisäksi Far Cry New Dawn sisältää myös kutkuttavan yhteistyöpelimuodon.

Far Cry New Dawn julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 15. helmikuuta 2019. Pelin ikäraja on 18 vuotta.

Mainos
Edellinen artikkeliDisney osti 20th Century Foxin: Deadpool saa pitää korkean ikärajansa
Seuraava artikkeliTämä Mortal Kombat 3:ssa ensi kertaa esiintynyt hahmo palaa MK11-pelissä