Näyttelijät hehkuttavat Avatar 2:ta uskomattomaksi – leffan on myös oikeasti tienattava valtavat määrät rahaa

Mainos
Vuosien odottelun jälkeen Avatar: The Way of Water on saapumassa jouluksi elokuvateattereihin.

Elokuva esittelee useita uusia hahmoja, kuten Metkayina-heimon johtajat Ronal ja Tonowari, joita näyttelevät Kate Winslet ja Cliff Curtis. Jälkimmäinen näyttelijä puhui hiljattain THR:lle nähdessään materiaalia James Cameronin scifi-jatko-osasta.

– Olen nyt Aucklandissa, mutta olin eilen Wellingtonissa James Cameronin kanssa, ja hän näytti minulle uutta materiaalia. Olin uskomattoman ällistynyt siitä, miten kaunis ja tunteikas se on ja miten nerokkaita tuntemuksia se herättää. En voi edes kuvailla sitä, mitä koin, kun katsoin vain muutaman pätkän ja jakson. En malta odottaa, että pääsen näkemään koko elokuvan. Uskon aidosti, että siitä tulee yksi upeimmista elokuvakokemuksista, joita olen koskaan nähnyt. En usko, että maailma on valmis siihen, mitä tulee tapahtumaan. Se on enemmän kuin jännittävää, Curtis hehkutti.

Mainos

On kuitenkin muistettava, että näyttelijöiden tehtävänä on ollakin innoissaan. Avatarin jatko-osan on tuotettava valtavasti rahaa lipputuloissa, jotta se voi ansaita valtavan budjettinsa takaisin.

Ensimmäinen Avatar tuli elokuvateattereihin jo vuonna 2009, ja siksi on jännitävä nähdä, että onko The Way of Water tarpeeksi kiinnostava, jotta se olisi taloudellisesti kannattava.

Onneksi yleisö on pystynyt pysymään Pandoran maailmassa teemapuistojen ja Disneyn erinomaisten nähtävyyksien ansiosta. Nähtäväksi jää, riittääkö se tekemään elokuvasta kaikkien aikojen eniten tuottaneen elokuvan, kuten sen edeltäjä ja James Cameronin Titanic tekivät.

Avatar: The Way of Water saapuu teattereihin 14. joulukuuta.

Mainos