Mainos
EA on julkaissut lyhyen Need for Speed Unbound -pelivideon, jossa näytetään, miten pelaajat voivat muokata ajotehosteita pelissä.

On epäselvää, tuleeko suurin osa ajotehosteista olemaan kaikkien saatavilla pelin alussa, vai täytyykö pelaajien avata ne pelin aikana.

EA vahvisti myös alla olevan uuden pelikuvan yhteydessä julkaistussa twiitissä, että pelaajat, jotka eivät ole kiinnostuneita efektien muokkaamisesta, voivat poistaa ominaisuuden kokonaan käytöstä.

Mainos

Maailma on jokaisen pelaajan oma kankaansa”, EA tiedotti, kun se julkisti Criterionin kehittämän pelin viime viikolla.

Graffitit heräävät henkiin uudella taidetyylillä, kun pelaajat ajavat läpi kaupungin varustautuneina upouudella työkalupakilla, joka sisältää korkeatasoisia visuaalisia ja äänitehosteita, kuten Burst Nitrous, joka palkitsee pelaajia tyylipohjaisella boostilla, joka heijastaa heidän ajotapaansa.

Need for Speed Unbound sisältää ensimmäistä kertaa sarjassa 4K-resoluution 60 FPS:n nopeudella ja julkaistaan PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle Originin, Steamin ja Epic Games Storen kautta 2. joulukuuta 2022.

Nimikkeen ennakkotilaavat asiakkaat pääsevät kuitenkin aloittamaan pelaamisen kolme päivää aikaisemmin, 29. marraskuuta.

He saavat myös eksklusiivisia Need For Speed Unbound -esineitä, kuten ajotehostepaketin, tarroja, rekisterikilven, banneritaiteen, tarroja ja 150 000 dollarin pankin lompakkoonsa, kun he liittyvät ensimmäistä kertaa moninpeliin.

Mainos