Need for Speed Unbound saapuu joulukuussa – tältä se näyttää

Mainos
Electronic Arts on vihdoin julkaissut ensimmäisen pelikuvatrailerin seuraavasta Need for Speed Unbound -pelistä.

Pelin synopsis kuuluu seuraavasti:

”Kilpaile aikaa vastaan, päihitä poliisit ja osallistu viikoittaisiin karsintakilpailuihin päästäksesi The Grandiin, Lakeshoren perimmäiseen katuajohaasteeseen.

Mainos

Pakkaa talliisi viritettyjä, mukautettuja autoja ja valaise kadut omalla tyylilläsi, yksinoikeudella ja eloisalla globaalilla soundtrackilla, joka kolahtaa maailman joka kolkassa.”

EA esitteli myös pelin avainominaisuudet:

  • Maailma on kankaasi – Need for Speed Unboundissa graffiti herää henkiin uuden ainutlaatuisen visuaalisen tyylin merkeissä, joka yhdistelee upeita katutaide-elementtejä Need for Speed -historian realistisimpiin autoihin. Käytössäsi on upouusi työkalupakki täynnä huippuenergisiä visuaalisia ja äänitehosteita
   ajotaitojesi ilmaisemiseen. Hyödynnä esimerkiksi uusi Burst Nitrous -tehostetaktiikka, joka tarjoaa päätä huimaavan vauhtispurtin.
  • Aloita pohjalta, kiidä huipulle – Päästäkseen huipulle on otettava riskejä. Valitse miten ja milloin laitat kaiken peliin ja tee näyttäviä driftejä kaduilla, jätä poliisit nuolemaan näppejään ja lyö vetoja muita kuskeja vastaan tehdäksesi pientä lisätienestiä. Aika on rahaa, joten etsi nopein tapa ansaita riittävästi rahaa, jotta voit osallistua viikoittaisiin karsintoihin ja päästä lopulta Lakeshoren mahtavimpaan kisaan, The Grandiin.
  • Hallitse katuja – Mitä enemmän ajat kilpaa, sitä enemmän herätät huomiota. Kun poliisit lisäävät painetta, sinun on tehtävä taktisia päätöksiä ja hyödynnettävä uusia pakomekanismeja, jotta saat takaa-ajon hallintaasi. Pakenetko poliisia, taisteletko heitä vastaan vai piiloudutko Lakeshoren alamailmaan? Ota kadut haltuusi ja korjaa palkinnot talteen.
  • Ilmaise itseäsi vapaasti – Käy kokoontumisissa ja esittele ainutlaatuista tyyliäsi sadoilla eri ulkoasuesineillä. Mukana on eksklusiivisia varusteita monilta uraauurtavilta muoti-innovaattoreilta. Ilmaise tyyliäsi myös autojesi kautta ja muuntele niitä ainutlaatuisilla tarroilla ja mitä näyttävimmillä ulkoasuilla. Ja kun voitat, muista esitellä kilpailijoille omia tuuletuksiasi ja poseerauksiasi.

Traileria tähdittää ASAP Rocky, joka edustanee pelin musiikkityyliä yleisemmällä tasolla. Traileri on ilmeisesti julkaistu etuajassa, sillä EA kertoi aiemmin, että se julkaistaisiin vasta tänään illalla.

Pelin kehityksestä vastaa Criterion Games, joka palaa toista kertaa kehittämään Need for Speed -pelejä Ghost Gamesin väistyessä neljän edellisen pelin kera estradilta.

Need for Speed Unbound julkaistaa PS5:lle, Xbox Seriesille ja PC:lle 2. joulukuuta.

Mainos