Mainos
Battlefield 2042 julkaistiin viime vuoden lopussa, mutta peli suorastaan flopahti. Sarjan tulevaisuusosa ei miellyttänyt pelaajia eikä ollut teknisesti riittävä täyttääkseen edes perusvaatimukset.

Nyt peli saa jo neljännen suuren päivityksen, jolla EA odottaa käynnistävänsä Battlefield 2042 -pelin uudelleen. 4.0-päivitys korjaa yli 400 bugia ja tuo uusia ominaisuuksia.

Päivitys tekee mm. Ribbon-nauhat helpommin avattavissa eri tiloissa, kuten Rush, kun taas tukitoimintojen ja tiimipelin XP:tä on myös muokattu edistämään ryhmätyötä.

Mainos

Mukana on myös korjauksia ADS-virheeseen poistuttaessa ajoneuvosta ja elvyttäessä lähellä esteitä.

Ja lisälaitteet kunnostetaan keskittyen varmistamaan, että ne tuntuvat ainutlaatuisilta ja vaikuttavat latausvalintoihisi ja aseen pelaamiseen.

DICE tiedotti aiemmin, että Battlefield 2042 -päivitys huhtikuussa sisältäisi äänichatin – perusominaisuuden, joka yllättäen puuttui pelistä julkaisun yhteydessä.

Tuoreimmassa blogiviestissä studio kertoi, kuinka se muuttaa lähestymistapaansa Battlefield 2042 -kartan suunnitteluun, pettymyksen aiheuttaneen julkaisun jälkeen.

Battlefield 2042:n samanaikaisten pelaajien määrä Steamissä putosi alle 1 000:n ensimmäistä kertaa 11. huhtikuuta. Toivotaan, että pelistä saadaan kunnollinen tuote 4.0-päivityksen myötä.

Mainos
Edellinen artikkeliMissä ovat Terminator-elokuvien tähdet nykyisin ja miltä he näyttävät?
Seuraava artikkeliCall of Duty Warzone Pacificin kolmas kausi sai julkaisupäivänsä