Mainos
Netflix-tilaajien on valmistauduttava suurempaan laskuun, sillä suoratoistopalvelujätti on ilmoittanut toisesta hinnankorotuskierroksesta.

Netflix paljasti keskiviikkona, että tiettyjen pakettien tilaajat Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Ranskassa joutuvat näkemään uuden hinnankorotuskierroksen. Korotukset koskevat kaikkia palvelun ”Basic”- tai ”Premium”-paketin tilaajia.

Basic-paketti, joka ei ole enää saatavilla uusille jäsenille, on Netflixin alin mainokseton taso. Tämä tilaus on maksanut Yhdysvalloissa 9,99 dollaria kuukaudessa, mutta sen hinta nousee jatkossa 11,99 dollariin.

Mainos

Vielä jyrkempi korotus on tulossa Premium-pakettiin. Tämä taso, joka mahdollistaa Ultra HD -suoratoiston ja lataamisen enintään kuudelle laitteelle, nousee 19,99 dollarista 22,99 dollariin kuukaudessa.

Hyvä uutinen on, että vaikka näiden kahden paketin hinnat nousevat, kahden muun paketin hinnat pysyvät tällä hetkellä ennallaan. Mainosrahoitteinen tilaus maksaa jatkossakin 6,99 dollaria kuukaudessa, kun taas ”Standard”-tilaus pysyy 15,49 dollarissa kuukaudessa.

Isossa-Britanniassa ja Ranskassa ”Basic”-suunnitelma nousee 7,99 puntaan ja 10,99 euroon kuukaudessa, kun taas ”Premium”-suunnitelma nousee 17,99 puntaan ja 19,99 euroon.

Hintojen voi odottaa nousevan myös Pohjoismaissa lähiaikoina.

Mainos