Mainos
Suoratoistopalvelujätti on perustanut Helsinkiin studion, josta se ilmoitti maanantaina ja jota johtaa Zynga Helsingin entinen toimitusjohtaja Marko Lastikka.

Netflixin tilaajilla on jo lähes vuoden ajan ollut lukuisilla alueilla pääsy mobiilipelien kirjastoon Netflix-sovelluksen Android- ja iOS-versioiden kautta.

Tähän mennessä nämä nimikkeet ovat kuitenkin olleet ulkopuolisten tai Netflixin ostamien yritysten, kuten Oxenfreen luoneen Night School Studion, luomia.

Mainos

– Tämä on jälleen yksi askel visiossamme rakentaa maailmanluokan pelistudio, joka tuo satojen miljoonien jäsentemme ulottuville ympäri maailmaa erilaisia ihastuttavia ja syvästi mukaansatempaavia alkuperäispelejä – ilman mainoksia ja sovelluksen sisäisiä ostoja”, Netflixin pelipomo Amir Rahimi sanoo.

– Olemme vielä alkuvaiheessa, ja meillä on vielä paljon työtä tehtävänä, jotta voimme tarjota Netflixissä loistavan pelikokemuksen. Pelin luominen voi viedä vuosia, joten olen ylpeä nähdessäni, miten olemme rakentaneet pelistudiomme perustan tasaisesti ensimmäisen vuoden aikana, ja odotan innolla, että pääsemme jakamaan tulevien vuosien tuotoksemme, Rahimi jatkaa.

Äskettäin Netflix allekirjoitti sopimuksen Ubisoftin kanssa kolmen uuden yksinoikeuspelin, muun muassa Assassin’s Creed -pelin, luomisesta, ja vahvisti, että tulossa on useita muitakin korkean profiilin pelejä.

Mainos