Mainos
Teikäläiset – You People -elokuva päättyy Jonah Hillin ja Lauren Londonin väliseen romanttiseen hetkeen, mutta yksi Netflix-elokuvan tiimin jäsenistä väittää, ettei sitä koskaan kuvattu.

The Brilliant Idiots -podcastin uusimmassa jaksossa juontajat Charlamagne Tha God ja Andrew Schulz keskustelivat ohjaaja Kenya Barrisin elokuvasta, jonka keskiössä on rotujenvälinen pariskunta Ezra Cohen (Hill) ja Amira Mohammed (London), jotka joutuvat käsittelemään perheidensä monimutkaisia reaktioita suhteeseensa.

Schulz näyttelee Ezran serkkua Avia viime kuussa ilmestyneessä You People -elokuvassa, jonka pääosissa nähdään myös Eddie Murphy, Nia Long, Julia Louis-Dreyfus ja David Duchovny.

Mainos

Kun podcast-vieras Nyla Symone mainitsi olevansa samaa mieltä viimeaikaisista sosiaalisen median kommenteista, joiden mukaan Hill ja London eivät ole uskottava pari, Schulz totesi, että tähdet eivät koskaan kuvanneet Ezran ja Amiran hääalttarin suudelmaa, joka tapahtuu noin minuutti ennen kuin lopputekstit alkavat pyöriä.

Schulzin mukaan heidän häiden huultensa lukko, joka näkyy keskikuvassa, mutta on osittain peitetty putoavien kukkien terälehdillä, saatiin aikaan jälkituotannossa CGI-taituruudella.

– On hulvaton juttu – en edes tiedä, pitäisikö minun jakaa tämä paska – mutta loppukohtauksessa he eivät edes suutele. Se on CGI:tä. Vannon Jumalan nimeen, Schulz sanoi.

Sen jälkeen kun Charlamagne Tha God ilmaisi epäuskonsa, Schulz jatkoi:

– Olen siellä – katson häitä – ja näen heidän menevän suutelevan, ja heidän kasvonsa pysähtyvät näin pitkälle. Ja mietin, ’Mitenkähän he esittävät sen elokuvassa. He luultavasti vain leikkaavat sen pois. Mutta elokuvassa näki, kuinka heidän kasvonsa tulivat lähelle, ja sitten heidän kasvonsa muuttuivat hieman tanimaatiosuudelmaksi.

The Hollywood Reporter on pyytänyt Netflixiltä kommenttia, mutta sitä ei vielä olla saatu.

Aikaisemmassa Harper’s Bazaarin haastattelussa London myönsi, että hän oli aluksi vastahakoinen roolin suhteen, ja selitti olevansa huolissaan siitä, voiko Ezran ja Amiran side tuntua aidolta.

– Ajattelin, miksi nämä kaksi ihmistä todella pitäisivät toisistaan. Meidän on esiteltävä todellinen yhteys. He ovat kahdesta täysin erilaisesta maailmasta, ja jos heidät näkee, ei ikinä ajattelisi, että he tapaisivat tai hengailisivat yhdessä, oli asia sitten mikä tahansa, London tunnusti.

Mainos