Mainos
NHL-pelisarja jatkuu tänäkin syksynä NHL 22 -pelin voimin. Respawnin toimitus sai kutsun tutustumaan peliin ennakkoon.

Aamumeditaationi keskeytyi ajatuksella, ”perskule – sehän on kohta taas uuden Änärin aika”. Samalla kilahtikin ilmoitus, että NHL 22 -pelin virtuaalinen esittelytilaisuus käynnistyisi tuota pikaa ja paikalle olisi saavuttava pikimmiten. Pressitilaisuus oli koronan takia luonnollisesti virtuaalinen, eikä lakerikenkiä sekä kulmahousuja tarvinnut pukea tämän keikan takia.

Auston Matthews palaa kansikuvapojaksi

 

Mainos

Noin tunnin mittaisen lehdistötilaisuuden aikana selvisi muun muassa se, että EA:n pikku insinörtit ovat vihdoin saaneet änärin ahdettua Frostbite-moottoriin.

Frostbite on ollut käytössä FIFA 17 -pelissä. Tätä on siis odotettu, ja pelistä nähtiinkin muutamat hyvin lyhykäiset videopätkät, joista ei paljoa ”uutta geniä” näkynyt.

Frostbite ei pelkästään tuo graafisia päivityksiä, vaan nyt on mahdollista käsitellä kiekkoa taas vähän realistisemmin.

Jää näyttää liukkaalta. Varovasti nyt.

Jotain muutakin uutta kuin moottorin päivitys ja graafista näköä peliin tulee, sillä änäritähdille isketään X-Factor (ei se ankea laulukisa) tulille. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että Auston Matthewsilla on ”Shock and Awe” -x-tekijä, ja tämä mahdollistaa kudin menevän sisään vähän tarkemmin ja näyttävämmin. Leon Draisaitlinin ”Tape to Tape” puolestaan mahdollistaa järjettömän tarkat syötöt ja osaapa Leon syöttää lättyäkin ilman kyseise napin painantaa, silloin kun syöttö sen vaatii.

X-Factor -tekijöitä on runsaasti ja nämä ovat myös käytössä Franchise Mode, Be A Pro, HUT ja World of Chel -tiloissa.

Release the Seattle Kraken!

EA tuo superstaran kohtelun lätkäfaneille NHL 22 -pelin muodossa PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle ja tietenkin vanhemmalle raudalle PS4:lle ja Xbox One:lle. Luonnollisesti next-gen -grafiikoita ei päästä vanhemmilla raudoilla ihastelemaan, vaan jään heijastukset sun muut kilkkeet jäävät PS5- ja Xbox Series -omistajille. Eikä peliä muuten tule PC:lle tänäkään vuonna – tuskin koskaan.

Seksi-Raunokin jo odottaa kuumeisesti kiiltäviä jäitä

NHL 22 julkaistaan lokakuun 15. päivä, herrain vuonna 2021. Ennakkotilaajille on jälleen luvassa kaikenlaista kivaa ja pääsyn jäille jo kolme päivää ennakkoon.

Mainos
Edellinen artikkeliMarvelin Captain America saa vielä ainakin yhden jatko-osan
Seuraava artikkeliTältä näyttää Call of Duty: Vanguard
Juha-Matti, eli kansansuulla Jusku, on Respawnin kokovartalokoomikkokriitikko, jonka kärkkäät ajatukset ja villit oivallukset tekevät peliarvioiden lukemisesta astetta hervottomampa. Jusku on myös yksi Respawn.fi Podcastin vakioäänistä. Myös aiheuttaa kaaosta lakkoilemalla ahkerasti!