Mainos
Ammattilaisrahaliiga NHL:n videopeliedustus on taas tulossa kohti julkaisuaan. Respawn.fi käväisi NHL 23 -pelin lehdistötilaisuudessa, joten listataankin nyt mitä uusi Änkerö tuo tullessaan.

NHL 23 -pelin kansiurheilijat ovat tänä vuonna kaksin kappalein; maailmanmestari sekä olympiakulta- ja hopeamitalisti Sarah Nursen. Anaheim Ducksin hyökkääjä Trevor Zegras edustaa miesten puolta.

Sarah Nurse on maailman ensimmäinen kansikuvatyttö NHL-pelisarjassa joka on suuri asia vähemmän seuratuille liigoille sekä naispelaajille.

Zegrasi taas tunnetaan enemmänkin kaupaksi käyvänä persoonallisena kasvona. Toki heppu paiski töitäkin, ja 21-22-tulokaskaudella ropisi 61 pistettä 75:ssä pelissä.

Mainos

Trevorin ”dishigan” lättysyöttö maalin takaa ja yli, on tuotu myös mukaan peliin signature-liikkeen muodossa.

Uutta pelattavaa

Viimevuoden ”uutuutena” tuotu X-factor-mekaniikka oli sen verran ”massiivinen”, joten tänä vuonna keskitytään enemmän kokonaisuuteen kuin pelin sisäisiin mekaniikoihin.

Naisurheilijat tuodaan suosittuun Hockey Ultimate Team -pelimuotoon ja Jenni Hiirikosken overall näytti olevan lehdistön ennakkokatsauksessa yli 90. Ehkä ensivuonna kanteen, Jenni?

Crossplay on vihdoin täällä! Se mahdollistaa saman sukupolven konsoleiden välisen tahkomisen. Esimerkiksi PS5 ja Xbox Series -konsolit kättelevät keskenään, mutta vain ja ainoastaan vastakkain toisiaan konsolisodan aloittamiseksi. Yhteistyötä ei siis voi Sonyn ja Microsoftin laitteiden kanssa harrastaa. Suorastaan helvetin typerää.

Yleisö reagoi nyt entistä autentisimmin tilanteisiin, mitä se kyllä teki jo viimekin pelissä. Nyt vain EA:n mukaan aiempaa enemmän.

Julkaisupäivä

NHL 23 julkaistaan kaikille viime- ja nykysukupolven konsoleille lokakuun 14. päivä. Ennakkotilaajat pääsevät jäälle kolme päivää aikaisemmin.

Mainos