Nighthawk X4S Wi-Fi Extender -arvostelu – Raudan lujaa signaalia länsisiivestä man caveen

Mainos
Nighthawk X4S Wi-Fi Extender on Wi-Fi-signaalin kantaja, jolla saat saman kirkkaan signaalin vaikka olisit kauempana reitittimestä. Laite on äärimmäisen kätevä, jos neliöitä löytyy mausoleumistasi vähän enemmän ja verkkoliitäntä sijaitsee eteisessä kun sinä istut maan alla koodipäissäsi pimeydessä.

Laite on maailman ensimmäinen kolmen taajuuden, suoraan verkkopistokkeeseen pökättävä signaalinjatkaja. Käkätin käyttää samaa Wi-Fi-nimeä ja -salasanaa, jolloin yhteys ei katkea vaikka vaihtaisit huoneesta toiseen. Ylimääräisiä asetuksia ja johtokaaoksia laitteessa ei ole, ja sopii vielä kivasti sieluttomaan IKEA-sisustukseen valkoisen ulkonäkönsä vuoksi.

Mainos

100 % parempi

X4S käyttää muiden mukaan 802.11ac-standardia. Suorituskykyä ylläpitää AC2200. Fastlane3-tekniikan ansiosta laite tuottaa jopa sadan prosentin parannuksen aiempiin signaalinjatkajiin, koska se luo oman antaumuksellisen, langattoman linkin reitittimeen.

X4S toimii myös kaikkien muiden reititinvalmistajien kanssa, eikä vaadi esimerkiksi XR500 -reititintä toimiakseen. X4S:n kolmitaajuusteknologia toimii 400 Mbit/s 2,4 GHz taajudella ja kahdella 866 Mbit/s 5 GHz taajudella. Laite on siis nopeampi kuin Usain Bolt myötätuulessa. Helppokäyttöisyys on tämän laitteen valtti. Laite seinään ja virta päälle – laite hoitaa loput.

Sopii sisustukseen

Ulkonäöltään X4S Wi-Fi Extender sopii valkoiseen sisustukseen kuin nenä päähän, eikä se sisällä yhtäkään senttiä johdon pätkää vaan toimii suoraan kytkettynä verkkovirtapistokkeeseen. Sensuellit siniset ja punaiset LED-valot tuovat kivan lisän iltahämärässä. Hyvällä tuurilla valoiloittelu saattaa toimia jopa romantiikan lisänä.

Nighthawk X4S Wi-Fi Extenderin voit hoitaa itsellesi noin 140 € hintaan, mikä on mutkaton hinta erittäin simppelille, nätille ja raudanlujalle verkkoratkaisulle.