Mainos

Nintendo julkisti viikko sitten tuovansa markkinoille miniatyyrikokoisen, täysin toimivan, HDMI-liittimellä varustetun SNES Classic Mini -keräilypainoksen, joka tulee myyntiin 29. syyskuuta.

Konsoli nousi välittömästi lähes kaikkien kasari- ja ysärilasten ostoslistan kärkeen ja kaikki himokkaat haluavat taistella kappaleestaan kynsin hampain.

Konsolin hinta maailmalla on noin 90 dollaria, mutta suomessa hita kipuaa jopa hieman yli 100 €:n. Konsoleita saapuu Suomeen vain kourallinen, joten ennakkovaraukset kannattaa tehdä omasta pelikaupasta viimeistään nyt.

Mainos

Verkkokauppa Amazon on nyt tarkentanut politiikkaansa SNES Classic Mini -konsolin myyntiin liittyen. NeoGAF-foorumille jaetun kuvan perusteella konsoleita myydään vain yksi yhdelle asiakkaalle. Toimenpiteen on tarkoitus estää holtiton jälleenmyynti ja antaa useammalle ihmiselle mahdollisuus saada laite.

Nintendo ei ole julkistanut SNES Classic Mini -konsolin tuotantomäärää, mutta varmaa on se, että kyseessä on erikoispainos, jota tuotetaan vain rajoitettu erä kuten NES Classic Mini -konsoliakin.

Mainos
Edellinen artikkeliProject CARS 2:n autokanta on vakuuttava – tässä lista kaikista pelin autoista
Seuraava artikkeliGTA 5:n Liberty City -modi jäihin – modin kehittäminen vastoin Rockstarin ehtoja