Mainos

Kyllä. Joku on ollut niin rohkea, että on työntänyt vastajulkaistun Nintendo Switch -pelikonsolin langattoman Joy-Con-ohjaimen aunariinsa ja hämmästynyt sen toimimattomuudesta sisällään.

Toimittaja ja erikoismies Jed Whitaker kertoi olleensa suivaantunut lukuisiin Joy-Con-ohjainten Bluetooth-synkronointiongelmiin ja päätti sen vuoksi kokeilla, miten Nintendo Switch toimii takapuolestakäsin.

Ajatus tuhkaluukkuun työntämisestä syntyi ensimmäisten laitetestien perusteella, sillä 1-2-Switch-pelin lehmänlypsy-minipeli tuntui HD-värinän vuoksi Whitakerin toimittajakollegan, Laura Kate Dalen mukaan täsmälleen samalta kuin käsityön antaminen miehelle.

Mainos

Mahtuuko sisälle?

Ensin hän selvitti sairaanhoitajaystävältään, että onko Joy-Con-ohjaimen työntämisestä pyhään silmään mitään haittaa. Hoitaja totesi, että kunhan liukkaria on reilusti, pitäisi kaiken olla ihan kunnossa.

Niinpä Whitaker sitten sujautti Joy-Conin amerikkalaiseen hevoskokoiseen Trojan-kondomiin ja lubrikoi ”pussin” voimakkaasti.

Kun Whitaker oli lukuisten yritysten ja venytysten jälkeen saanut ohjaimen saukkoonsa, kohtasi hän odottamattoman ongelman; ohjaimen synkronointi Switchiin katosi.

Whitaker päätti ottaa ohjaimen pois ja huomasi sen olevan edelleen päällä. Akkuakin oli. Niinpä mies sujautti ohjaimen takaisin ihmeiden onkaloonsa ja huomasi saman synkronointivirheen toistuvan.

Johtopäätöksenä varsin neuvokkaalta vaikuttava erikoismies päätyi siihen tulokseen, että Joy-Con-ongelmat ovat aiempaa pahempia, mikäli ohjaimen asettaa takakautta sisäänsä. Myytti murrettu.

Mainos
LÄHDEVice
Edellinen artikkeliNäin paljon Ghost Recon: Wildlands parani uuden päivityksen myötä
Seuraava artikkeliIndiana Jones palaa valkokankaille – ensi-iltapäivämäärä selvillä
Kirjoittaja on Respawn.fi-sivuston päätoimittaja.