Mainos
Uuden Nintendo-laitteiston kehittäminen etenee tiettävästi hyvin.

Näin sanoo Nikkei Asia -lehden lähde, jonka julkaisu väittää olevan lähellä laitealustan valmistajaa.

– Kehitys näyttää etenevän hyvin, mutta tuotteen lanseeraus tapahtuu aikaisintaan ensi keväänä, Nikkei Asia -lehdessä kerrotaan.

Mainos

Aiemmin Nintendo ilmoitti Switch-laitteiston myynnin hidastumisesta ja tiedotti, että uutta laitteistoa ei julkaista ennen huhtikuuta 2024.

Yhtiö kertoi myyneensä 17,97 miljoonaa Switch-konsolia maaliskuussa päättyneen tilikauden aikana, jolloin koko elinkaaren myynti oli 125,62 miljoonaa.

Yhtiö odottaa myyvänsä kuluvan tilikauden aikana 15 miljoonaa Switch-konsolia, mikä merkitsisi 16,5 prosentin laskua edellisvuoteen verrattuna.

– Nintendo Switchin lanseerauksesta on kulunut seitsemän vuotta, ja vaikka tulee haastavammaksi ylläpitää samaa myynnin vauhtia kuin aiemmin, tavoitteenamme on, että yhä useammat kuluttajat jatkavat Nintendo Switchin pelaamista pidempään, mikä johtaa maksimaaliseen myyntiin, yhtiö tiedotti lausunnossaan.

Tulospuhelussa Nintendon pääjohtaja Shuntaro Furukawan kerrotaan sanoneen, että yhtiö ei ole täysin varma 15 miljoonan myynnin tavoitteen saavuttamisesta.

Bloombergin mukaan Furukawa lisäsi, että Nintendon vuosittaisessa ennusteessa ei ole otettu huomioon uusia tai päivitettyjä laitteita.

Mainos