Nintendolta tulossa mystinen kauhupeli

Mainos

Nintendo on julkaissut teaser-trailerin, joka vaikuttaa olevan mysteerinen kauhupeli.

Keskiviikkona yrityksen sosiaalisen median kanavilla jaettiin traileri nimeltä ”Emio”, joka on japaniksi nimeltään ”Smiling Man”. Traileri alkaa Nintendo Switch -logolla ja on saanut M-luokituksen Yhdysvaltain viihdesisältöjen luokitteluelimeltä sekä 18-luokituksen Euroopan PEGI-luokitteluelimeltä.

Trailerin kuvauksessa ja Nintendon sosiaalisen median postauksissa on myös hashtag #WhoIsEmio. Japanilaisen videon kuvauksessa on linkki teaser-sivustolle.

Mainos

Viime kuussa Nintendo piti Nintendo Direct -esittelyn, joka keskittyi pääasiassa vuoden 2024 jälkipuoliskolla julkaistaviin Switch-peleihin. Tapahtumassa julkistettiin The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom, uusi 2D-seikkailu, jossa pääosassa on prinsessa Zelda ja joka ilmestyy syyskuussa, sekä Mario & Luigi: Brothership, saarihyppely-RPG-seikkailu, joka julkaistaan marraskuussa.

Seitsemän vuotta ensimmäisen julkistuksen jälkeen Nintendo esitteli myös ensimmäisen katsauksen Metroid Prime 4: Beyond -peliin, joka tulee Switchille ensi vuonna.

Nintendo on myös vahvistanut aikomuksensa julkistaa seuraavan konsolinsa tämän tilivuoden aikana, mikä tarkoittaa, että Switchin seuraaja paljastetaan ennen huhtikuuta 2025.

Mainos