Etkö saanut vielä tarpeeksesi Niohin vaikeudesta? Hyvä, sillä Nioh-pelin toinen lisäosapaketti on täällä!

“Samurai Dead Souls”, Nioh:in toinen lisuke, Defiant Honor, vie pelaajan lumisiin maisemiin taistelemaan muutamassa aivan yhtä vaikeassa tehtävässä kuin aikaisemminkin.

William kohtaa Defiant Honor tehtävissä Samurai Sanada Yukimuran. Niohin ohjaaja Yasuda ja monet muut pelitiimistä pitävät Sanada Yukimuraa suurimpana ja viimeisenä aitona samuraina. Kenttiin on löytänyt tiensä myös muutama uusi Yokai-demoni. Pomotaistelut eivät ole aivan niin vaikeita kuin Niohin loppupään rytinät, mutta kaiken kaikkiaan Defiant Honor tarjoilee hyvää, joskin hampaiden kiristystä aiheuttavaa samuraiseikkailua.

Lisämatskuna William saa heti käyttöönsä kultaisen haarniskasetin ja pian viholliselta tipahtaa syliin myös uusi ase Tonfa. Lähitaisteluun erikoistuva ase tuo uutta virtaa Samuraitaisteluihin. Ase on nopea, mutta etäisyys viholliseen pienenee, joten riski kasvaa.

Defiant Honor tehtäviin suositellaan mentävän vasta kun William on melko korkealla tasolla. Aikaisemmasta DLC:stä Dragon of the Northista on otettu kenttäkritiikeistä hieman opikseen ja lumiset maisemat näyttävät hyvältä.

Jos pidit Niohista, etkä vielä saanut tarpeeksesi, voi tämän lisäpalikan huoletta laskea hankintalistalle.