Norjalaisen Annan Horizon Zero Dawn-cosplay-puku ihastuttaa

Mainos

Anne Torstensen on 24-vuotias cosplay-harrastaja, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Ibelinn Cosplay. Hän on harrastanut cosplayta jo viiden vuoden ajan, ja hänen Aloy-pelihahmoon perustuva pukunsa on huomattu ympäri maailmaa.

Aloy on tulevan PlayStation 4 -yksinoikeuspelin Horizon Zero Dawnin punahiuksinen sankaritar. Pukua hämmästeltiin myös alankomaalaisessa Guerilla Gamesissa, joka vastaa odotetun pelin kehityksestä. Guerilla kutsuikin Torstensenin yhtenä harvoista cosplayaajista Amsterdamiin pelin julkaisua ennakoivaan tilaisuuteen.

Kolmiosaisessa ”Becoming Aloy” -videosarjassa PlayStation esittelee cosplay-ilmiötä sekä esittelee sen sitoutuneita ja taitavia harrastajia, jotka käyttävät lukemattomia tunteja luodakseen suosikkipelihahmoihinsa perustuvaa taidettaan.

Mainos

Horizon Zero Dawn on 1. maaliskuuta julkaistava odotettu seikkailupeli, jossa luonto on ottanut tuhoutuneen sivilisaation haltuunsa, ja ihmiskunnan jäänteet elävät rehevän postapokalyptisessa maailmassa alkukantaisissa metsästäjä-keräilijäheimoissa. Pelin sankaritar on nuori metsästäjä Aloy, joka lähtee etsimään kohtaloaan tuhoutuneen maailman raunioista, joissa vilisee pelottavia ja alkuperältään tuntemattomia eläinmäisiä koneita.

Mainos
Edellinen artikkeliInjustice 2:n uusi Robin-traileri esittelee pelikuvaa, liikkeitä ja areenoita
Seuraava artikkeliLaitearvostelu: Logitech G533 -langattomat pelikuulokkeet